ben de tiyatro sevenler diye bir başlık açmıştım ama kimse yazmamış ya tiyatro seven kimse yok mu?
buradan da yazayım Ankara'da olanlar için
-Geç Kalanlar
-Fosforlu Cevriye
-Şahane Düğün
kesinlikle gidilip görülesi oyunlar..öğrenci 4 tl tam 6tl...
ben de tiyatroyu cok severim, arkadasin bahsettigi topigi gormedim, gorsem hemen yazardim.
ayda 2-3 kez mutlaka gidiyorum tiyatroya, devlet tiyatrolari, sehir tiyatrolari, harika oyunlar var, hem de yanimdakileri surukler gotururum, benim sayemde tiyatroyla tanismis ve cok sevmis bi cok insan da oldu boylece.
sanirim bu kadar sevmemde ben kucukken anne babamin beni tiyatroya goturmeleri de cok etkili.
kesinlikle herkese tavsiye ederim,ozellikle devlet ve sehir tiyatrolari hem ucuz hem de inanilmaz guzel ve zevk alabilecegiiz bir gorsellik...
keske ozel tiyatrolar da bu kadar pahali bilet satmaktan vazgecseler...
evet ya o kdar çok görmek istediğim özel tiyatro var ki.ama ne yazık ki çok pahalı :çok üzgünüm: onları da anlıyorum tiyatrolarını çekip çevirmek belki zor ama biz de bu yüzden izlemekten mahrum kalıyoruz
slm kıslar bende tavsiye ederim fosforluyu ama bilet bulmak zor :umursamaz: bu arada biletlere zam geldiğini duydum özel tiyotrolarda biraz düşürse fiyatlarılmaz:
eğer amacınız tek gitmemekse size eşlik edecek biri muhakkak çıkar yerimseniben fakat bilet alamam o yüzden bana alın diyorsanız yani gidecek biirlierniz varsa mybiletten online rezevasyon yapabilirsiniz aklınızda olsun :1rolleyes:herkese sağlıklı mutlu yıllar diliyorum. kıslar size bir teklifte bulunsam kabul edermisiniz ben 5 aylık evliyim ve ank geldim buraya ancak burada tiyatro yok en yakın izmirde eşimde eve geç gelince gidemiyoz 2 saat yol gitmek gerek 10 ocakta ank gelicem bana da bilet alırmısınız acaba tiyatroyu çok seviyorum da fosforlu,pinti hamit,şahene düğün ve genç osmana gittim eğer bunlara gidipte yeni oyunlara gitmeyen varsa eşlikte edebilirim opuyorumnanaktan
eğer amacınız tek gitmemekse size eşlik edecek biri muhakkak çıkar yerimseniben fakat bilet alamam o yüzden bana alın diyorsanız yani gidecek biirlierniz varsa mybiletten online rezevasyon yapabilirsiniz aklınızda olsun :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?