bende tiyatro tutkunuyum..15 gün önceden gider önlerden biletimi alır tüm planlarımı ona göre yaparım.resimli osmanlı tarihi ve istanbul efendisi şimdiye kadar en çok beğendiklerim..
ben en son suçlu yürekler i izledim. oyunculuklar, dekor oldukça başarılıydı. kahramanlar öldü mü ye de gitmeyi çok istiyorum
yani tatlım tavsiye ediyosun dimi suçlu yürekleri
ben tavsiye ediyorum. güzel işlenmiş hem hüzünlü hem eğlenceli bir tiyatro oyunu
Arkadaşlar bizde 11 Mayıs'da Geç Kalanlara gittik ben nişanlım ve kardeşim gerçekten çok başarılıydı kardeşim ve ben perdenin sonuna doğru gözyaşlarımızı tutamadık evli olmamama rağmen çok etkileyiciydi şimdi ankarada 16 mayıstan sonrasını göremiyoruz aylık program da neden anlamadım
çünkü ne yazık ki sezon bitiyor 16 mayıs itibariyle.artık ekimde izleyebileceğiz.
bu arada gerçekten çok başarılı bir oyundu geç kalanlar.
hala gidebilirseniz "bir savaş hikayesi"ne de gitmenizi tavsiye ederim
sağol tatlım bende okumuştum aslında ama sitem nedir tam anlayamadım yani niye böyle ekime kadar ankara da hiç devlet tiyatrosu sahnelanmiyecek mi biraz anlatırsan çok sewinirim canım ya
şimdi şöle tiyatro sezonu ekim-mayıs ayları arasında.yaz aylarında turneye çıkıyorlar ya da yeni sezon oyun hazırlıkları yapıyorlar ya da tatil yapıyorlar.e ne de olsa devlet memurları onlar da.
yani eğer ki diğer şehirlerin devlet tiyatroları turneye çıkarsa o zaman yaz ayların da arada bir tiyatro olur.ama sanmııyorum.onun haricinde sadece özel tiyatrolar olur canım.umarım anlatabilmişimdir.
sevgiler.
canım benim çok teşekkür ederim en güzel ancak bukadar anlatılırdı ben tiyatroya yeni merak saranlardanım ama sezon bitmiş neyse napalım ekimi beklicem artık çok teşekkür ediyorum tatlım tekrar :1hug:
şimdi şöle tiyatro sezonu ekim-mayıs ayları arasında.yaz aylarında turneye çıkıyorlar ya da yeni sezon oyun hazırlıkları yapıyorlar ya da tatil yapıyorlar.e ne de olsa devlet memurları onlar da.
yani eğer ki diğer şehirlerin devlet tiyatroları turneye çıkarsa o zaman yaz ayların da arada bir tiyatro olur.ama sanmııyorum.onun haricinde sadece özel tiyatrolar olur canım.umarım anlatabilmişimdir.
sevgiler.
ozzymimciğim harika anlatmışsın canım , bilgine klavyene sağlık ... Bu arada çocuklarımızda unutmayalım... Bakırköy eski 74 ün olduğu yer tiyatro oldu çocuklar için tiyatro oyunları mevcut (özel'e giriyor fakat şu an paylaşmak istedim)...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?