kerbela oyununu okudum,görmek te isterim devlet tiyatrolarında mı
Evet devlet tiyatrolarında oynuyor
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kerbela oyununu okudum,görmek te isterim devlet tiyatrolarında mı
Devlet tiyatroları oyunlarına bilet bulamayanlar için benden bir kıyak o halde:)) geceleri internet üzerinden satın alırsanız 00.00 olduğunda rezerve olmuş biletler eğer satın alınmamışsa boşalıyor, hemen kapışıyoruz![]()
hanımlar bugün sidikli kasabası adlı müzikale gittim ve çok beğendim gitmenizi tavsiye ederim![]()
Arkadaşlar bir delinin hatıra defteri oyununa gitmeyi çok istiyorum ama ortada bilet kalmıyor ya ne yapmak lazım??
Saat 10u 10 geçe pc başındayım ama bilet yok![]()
Ekşi sözlükte yazılanlara göre,, gidip kapıda beklersen alıyolarmış bilmem artık yalan mı gerçek mi....yapacak bişey yok maalesef... ben 2 yıldır takipteyim ama bilet bulamadım![]()
Ekşi sözlükte yazılanlara göre,, gidip kapıda beklersen alıyolarmış bilmem artık yalan mı gerçek mi....
Gişeye varıp sabahın 7'sinde sıraya girecem bakalım alabiliyo muyum![]()
Aaa çok iyi denk gelmiş şansından..o yazılanlar kısmen doğru. ben şu şekilde denemiştim yine bilet bulamadığım bi oyundu... bende oyunun başlama saatinde yakın tiyatroya gittim. sordum bilet yoktu. sonra gözüm iki kıza çarptı ellerinde 3 tane biletleri vardı. bende yanlarına gittim fazlaysa bileti satın alabileceğimi söyledimtesadüf bu ya arkadaşları gelemeyecekmiş
oyunu böyle izlemiştim. aynı taktiği yine uygulamayı düşünüyorum
![]()
Arkadaşlar bir delinin hatıra defteri oyununa gitmeyi çok istiyorum ama ortada bilet kalmıyor ya ne yapmak lazım??
Saat 10u 10 geçe pc başındayım ama bilet yok![]()
o oyunu gören biri olarak havamı atayım sizlerebenim gittiğimde oyun bu kadar patlamamıştı yani bu oyun daha çok dizi sayesinde bu kadar meşhur oldu benim gittiğimde dizi yeni yeni ses getirir olmuştu ancak ona rağmen biletler hızla tükeniyordu (hikaye anlatır gibi oldu
)günün birindeeeee pes etmedim gittim aldımm zafer benimdi artık
bu oyuna int.ten bilet alamazsınız kızlar çok zor yani gişeye gidip almanızı tavsiye ederim 10dan önce gidin ama sıra oluyor çünkü,birde şöyle bir durum var gişedekiler daha önceden bilet kesmeye başlıyorlar ben çok şahit oldum biletleri önceden kesip eşlerine dostlarına mı ayırıyorlar artık napıyorlar bilmiyorum ama kaç senedir tiyatroya gidiyorum ve en önden alabildiğim bilet sayısı sadece 2 oyun için oldu, ki ben gişeye gidip öyle aldığım halde int.ten alınan biletlerde önlerden izleme şansınız daha düşük ama int rahatlığıda bir başka tabiki
oyundan önce gidip gelmeyen biletler satılıyor diye biliyorum ben ama tabi şans biraz yalnız geçenlerde ntv radyoda devlet tiyatrosu genel müdürü kültür sanat programında konukken şöyle bir şey dedi öğrenciler bilet bulamıyorlarsa ya da bilet alacak paraları yoksa oyundan önce gelsinler görevlilerle görüşsünler sahnenin imkan verdiği ölçüde basamaklarda izleyebilirler ama bunun bir garantisi yok ancak imkanları zorlayarak izlettirmeye çalışıyoruz yeterki gençler sanatla ilgilensin gibi ilk duyulduğunda vay be dedirttiren ancak uygulamasını düşününce soru işaretleri bırakan bir açıklamasını duydum, bol tiyatrolu günler diliyorum esen kalın
![]()
Geçen yıldan beri Bir Delinin Hatıra Defteri'ne bilet arıyorum. Artık iyice psikopata bağladımHep dolu hep dolu, bütün ankara izleye izleye doyamadı oyunu bir ben göremedim
![]()