Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara devlet tiyatrosu , "sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun " izleyen var mı kızlarrrrrr , kaçırdım diye üzülmüştüm![]()
canımhiç üzülme çünkü çok vasat bir oyundu...Ankara devlet tiyatrosu , "sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun " izleyen var mı kızlarrrrrr , kaçırdım diye üzülmüştüm![]()
gitmeyi düşünüyordum ama tereddütlerim var biraz tasavvufi bir oyun diye okudum çok bilgim yok o açıdan sıkılır mıyım acaba?uzun zamandır tiyatorya gitmiyordum ve gecenlerde sans eseri hadi gidelim dedik arkdaşlarla ve Aşk hastası isimli oyuna bilet aldık cok cok güzeldi kesinlikle tavisye eederim :)
şimdi de ara ara gidiorum :)
ben izledim ama beğenmedim. beklentimin çok altında kalmıştı![]()
canımhiç üzülme çünkü çok vasat bir oyundu...
yaa iyi ki kaçırmışım o zamanwalla içimde kalmıştı rahatlattınız beni :))
''Otel plazada bir oda '' Allah izin verirse yarın gidicem bakalım bu nasıl![]()
özel tiyatro mu o canım duymadım devlette adını:)bu arada aşk hastası güzelmiş![]()
devlet tiyetrosu canım , prömiyer olduğu için duyulmadı henüz doğrudur,
aşk hastasını da bilmiyorum programda henüz gözükmüyor tavsiye ederim der misin gidiim geldiğinde![]()
canım 20 ocak saat 3 te büyük tiyatroda oynuyor aşk hastasıben senin dediğin oyunu göremedim ya devlet tiyatrosunun ankara programında 20 ocak en son ondan sonrasını göstermiyor
promiyer diye bir duyuru var ona bakayım birde,devlet tiyatrolarının internetide kendi işleyişide çok antika ya hiç beğenmiyorum şuna bak ocak ayındayız daha tamamı yok programın hem 13 gün önceden bilet almak diye bir şaçmalıkta var
üstelik 4 yıldır düzenli tiyatroya giderim biletlerimin yüzde %90ının oyunun biletinin çıktığı ilk gün saat 10da almama rağmen ancak %1lik kısmında en önden izleyebildim, biz gişede beklerken çatır çatır kendi ahbaplarına biletleri kesiyorlar hep
![]()
canım ben ankarada değilim sinek kadar kocam olsun... oyununun Ankara devlet tiyatrosuna ait olduğunu belirtmek için söylemiştim
bulunduğum şehirde aşk hastası henüz yok ben gişelerden aylık program alırım genelde ordan takip ediyorum hangi oyunun ne zaman olduğunu , biletleri genelde internetten alıyorum mybilet sitesinden , oyun ilk çıktığında internetten alırsan belki ön koltukları yakalayabilirsin
anladım canım işte,ankarada olmadığın için bilmiyorsun canım önlerden yer bulmak çok zor...internet biletleri 10dakika sonra çıkıyor zaten dezavantaj bir durum o açıdan, neyse bu kadar tiyatro sever olması güzel yani olsun en önden izlemeyelim![]()
:)) tiyatro aşkı işte ama ben bugün gittiğin otel plazada bir oda oyununu hiç beğenmedim kelimenin tam anlamıyla vasattı:18: , yine de emeklerine saygı diim ne diim![]()
erzurum devlet tiyatrosu oyunu değil mi canım?bende şöyle bir baktımda resimlerine dün, pek profosyonelce gelmemişti açıkçasıgide gide resimlerden anlıyorum artık
abartmayım
konu olarak mı kötüydü canım oyunculuk olarak mı kötüydü
EDT muş canım sadece prömiyer yazıyordu netten baktım bende ,prömiyer olarak da kalsın bence, ya mesela ''Mekruh Kadınlar Mezarlığı'' da EDT ama konusu da oyunculuk da harikaydı ,bu oyundan hiçbirşey anlamadım tamam 1, 2 yerde güldüm ama sadece o kadar , belli bir konusu da yok karmakarışık birşeydi , oyunculuklarına da ne diim emeklerine saygı..
ya aslında haklısın fotoğraflar da oyunun kalitesini ,özenini belli ediyor ,
şimdiye kadar en bayılarak izlediğim ABT nun fehim paşa konağı oldu her tiyatroda onun tadını arar oldum![]()
canım eğer küçük bir şehirdeysen seçme imkanın pek olmuyor ne geliyorsa gidiyorsun turneleri takip et derim sana, ankarada bile iyi olan oyun beklenilenin çok altında ben çok seviyorum tiyatroyu çok fazlada gidiyorum ama işte seçme yapamıyorum çünkü özeller çok pahalı devlet o konuda iyi hani hiç gitmemek mi yoksa kötü oyuna gitmek mi, ben hiç gitmemektense kötü oyuna gitmeyi tercih ediyorum ama tabi o da iyi bir şey değil naparsın öğrencilik ve kışın yapılacak aktiviteler arasında 1.sırayı alıyor![]()