Devlet ve araştırma hastanelerinde kürtaj olan var mı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.295
7.086
398
Boş gebelik yaşıyorum kürtaj olacağım araştırma hastanesinde kürtaj olan var mı narkozlu mu yapıyorlar ? Canlı canlı yapıyorlar dediklerini duydum korkuyorum özel hastane 800 lira istiyor ve maddi durumumuz yok artık olmayan bebek için üzülmeyi bıraktım kürtaj stresi sardı çok korluyorum canlı canlı nasıl olacak benim vajinismus geçmişim var üstelik

Boş gebelik yaşıyorum kürtaj olacağım araştırma hastanesinde kürtaj olan var mı narkozlu mu yapıyorlar ? Canlı canlı yapıyorlar dediklerini duydum korkuyorum özel hastane 800 lira istiyor ve maddi durumumuz yok artık olmayan bebek için üzülmeyi bıraktım kürtaj stresi sardı çok korluyorum canlı canlı nasıl olacak benim vajinismus geçmişim var üstelik
Kurtajlar genel anestezi ile yapiliyor Hic bir sey hissetmezsin uyuyup uyaniyorsun o kadar. Bunu stres etme. Gecmis olsun.

2 kurtajimida arastirma hastanesinde oldum narkozla yapiyorlar. Artik narkozsuz yapildigini sanmiyorum eskide kalmistir onlar. Dayanilmaz cunku. Ben hicbir sorun yasamadim endiselenme

Back
X