• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet yurdu ve özel yurtlar.. Yardım lütfen :(

Sngr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
133
0
26
Bolu
Merhaba arkadaslar , su anda bir apartta kalıyorum ve 1 yıllık senet imzaladım :( Kyk yurdu cıkması halinde senetlerimi alma sansım var mı ? Vermezlerse yasal olarak yapabileceğim birsey var mı ?

Evet kyk alındığına dair kağıt verir yurda verirsin. Kaldığın zamanları öder geri kalan senetleri alırsın bizde böyleydi. Ben rahatımı bozup kyk geçmek istemedim sonradan..

kyk da yarım dönem kalmış biri olarak hayatımın kabusu rezilliği diyebilirim iğrençti ya apartta kal bence ..

kyk da yarım dönem kalmış biri olarak hayatımın kabusu rezilliği diyebilirim iğrençti ya apartta kal bence ..

Bende cıkmak istemiyorum fakat maddi olanaklar.. Genel olarak kyk cıktıgında senetlerin verilmesi zorunlu diye biliyorum ama karsımdaki kişinin insiyatifine kalmıs bir durumsa :S

Bende cıkmak istemiyorum fakat maddi olanaklar.. Genel olarak kyk cıktıgında senetlerin verilmesi zorunlu diye biliyorum ama karsımdaki kişinin insiyatifine kalmıs bir durumsa :S

avukat bölümünden sorabilirsin avukatımıza..benim bildiğimkadarıyla rica etsen yeterli bişey demezler

Merhaba arkadaslar , su anda bir apartta kalıyorum ve 1 yıllık senet imzaladım :( Kyk yurdu cıkması halinde senetlerimi alma sansım var mı ? Vermezlerse yasal olarak yapabileceğim birsey var mı ?

canım yasal olarak yapabılecegın bısey yok sen sozlesme ımzalıyosun apartta kalcagına daır. 1 senen dolmadan senetlerını alamazsın.

ben de özel yurtta 9 ay senet imzalamıştım iki hafta sonra okulun yurdu çıkınca babamın arkadaşı geldi konuştu öyle iptal ettiler bizim odada iki kız vardı onlarınkini iptal etmediler ama benimkini iptal etmediler . ama biz de ilk iki ayın parasını verdik. olsun ucuz yırtmışım diyorum.

Back
X