- 29 Eylül 2014
- 1.252
- 816
- 178
- 36
- Konu Sahibi frozen12345
Herkes devlete çalışmak istiyor , istisnalar da var hakkıyla memur olan ama torpil çok var inanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asıl başardınız devlet işine girmeyi bana hayal gibi ulaşılması imkansız gibi geliyoÖzelde 3 yıl çalıştım çok yoruluyordum, gecem gündüzüm yoktu, iznim yoktu ve maaşım azdı. Bu yüzden ben devleti tercih ettim.
Devlette İş yoğunluğu ile ve kuruma göre değişir. Ayın 15 inde maaşın hesapta, yattı mı yatacak mı kaygısı yok. Mesai saatleri belli. Resmi tatillerde evdesin. Bir kere kimseye eyvallahın yok.
n
asıl başardınız devlet işine girmeyi bana hayal gibi ulaşılması imkansız gibi geliyo
Dershaneye gittim ben ama sırf düzenli çalışabilmek için. Çok da gerekli değil, azimli olduktan sonra evde de çalışılabilir çok rahat.kpss yi kazanıp devlet işine yerleşen arkadaşlar nasıl çalıştılar nasıl kazandılar bizlere biraz tüyolar verebilirlermi
Dershaneye gittim. 6 ay gece gündüz ders çalıştım. Videolar indirdim yemek yerken yada başka bir işle ilgilenirken açtım dinledim. Allaha şükür iyi bir puan alıp atandım.
mesleginiz nedirokadar zorki anlatamam mesela daha geçen hafta 2 yaşında kızım rahatsızlandı bende rapo almak zorunda kaldım sabaha kadar ateşlendi izin istesem alamayacaktım bende rapor aldım. tabi bunun üzerine yemediğim laf kalmadı. çok üzüldüm halen etisini atamıyorum üzerimden..