bu konular nerelere gelmiş yalnız devlette çalışmak çalışmamak meselesi savaşa dönmüş

devlet memurları iş yerinde gün yapan örgü ören insanlardıra kadar gitmiş

özellikle öğretmenler konusuna girmek istemiyorum kar tatilin yeniden gündeme gelinebileceği günlerde

öğretmenler çok maaş alıyor ya diyenler heralde Türkiye'de açlık sınırının kaç lira olduğunu bilmiyor
bu adamların tek maaşla bütün evi geçindirdiği yaşlı anasına babasına bakanlar var arkadaşlarımızın arasında
ama bizim millete kalsa öğretmenlere asgari ücret verilsin yaz aylarında maaş da verilmesin
yazın da odun yesinler
devlet memurluğu evet daha rahat olabilir özele göre iyi şartları olabilir ama bende özel şirkette olup da tüm gün youtube videoları izleyenleri ayın üç günü çok yoğun olup diğer zaman bütün ay bilgisayar başında iş yapıyor görünenleri de biliyorum
niye bizde kendi işini yüceltme diğerlerininkini hiç görme olayı var anlamıyorum
başkalarının çalışma saatlerini maaşlarını eleştireceğimize bizim şartları bu hale getiren patronlara sendikaya üye olduğu için işten atılan insanları konuşsaydık bu durumlarda olmazdık bence