Devlette aşılama yaptıranlar...

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.681
3.007
173
41
Merhabalar kızlar;3 tüp denemem var hepside düştü.4 ay önce normal yolla gebe kalıp erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. şimdi devlette bu ay aşılama yapılacak .aranızda yaptıranınız varmı? 40 yaş üstüne yapmıyorlarmış tüp bebek ve aşılama. benim yaşım 39 oldugu için doktor acele etmemiz gerektiğini söyledi. Allahım ne zor sınavlarmış evlatla sınanmak

merhaba canım ben çam ve sakura da oldum aşılama. çok basit bi işlem can yakmıyor hiç merak etme nerede olacaksın aşılamayı çam ve sakura da güzel ilgilendiler benimle Allah razı olsun.

tuttumu canım bende orda oalcağım dün evraklarımı teslim ettim.
İlk aşılamamdı Rabbim pozitif görmeyi nasip etti çok şükür değerler normal fakat kahverengi lekelenme yaşıyorum yarın kontrolüm var İnşallah sağlıklı bir gebeliktir, dualarınızı bekliyorum , sizde dualarımdasınız inşallah ilk denemede pozitif görürsünüz :)

Ayy bitanem benim, kocaman sarılıyorum sana
İnşaAllah bu sefer rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ikiz ikiz.

inşallah canım allahım gönlümüze göree versin. korkmayın progesten verdilermi? arayacagız dediler.bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…