Devlette hsg ( rahim flimi ) aneztezili çekildim

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
156
38
28
27
Dün çekildim Hsg Kızlar doktorlardan hemşirelerden çok memnunum eğitim araştırma hastanesinde çekildim zaten işlem kısa sürdü uyuttular beni korktuğum gibi bi işlem olmadı çok ağrım olmadı ve aneztezisiz bir işlem önermedi bile direk aneztezili yaptılar seçenek yoktu yani iyiki de öyle oldu üstümü giyindim yatırdılar anestezi verdiler çektiler yatağa geçirdiler orda biraz dinlendikten sonra üstümü giyindim sonra dışarı çıktım sonucu öğrenmek içinde doktorumun verdiği saati bekledim çok şükür sonucum temiz çıkmış belki tıkanıklık varsa bile açılmıştır işlem sırasında dedi bugün önermiyorum ilişkiyi dinlenin ama yarından sonra başlayın Hsg sonrası çok güzel dönüşler alabiliyoruz dedi ve benim şansıma bugünde yumurtlama günüm değerlendiricem adet gününe kadar umarım güzel sonuçlar alırım inanıyorum kalbimi temiz tutucam buraya gelişmeleri size yazarım ama şunu da söyleyeyim hafif çok az sulu bir damla damla kanama oldu ama çok az yani günlük pedi bile doldurmadı öyle söyleyeyim onun haricinde ağrılarım oluyor ara ara ağrı kesici içmemde sorun yokmuş ilaç içiyorum bende inanın korkulacak birşey yok devlette çok özenliydi bence çektirebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_2988.webp
    191,5 KB · Görüntüleme: 11
Hangi şehirdesiniz bnde çektirmeyi düşünüyorum devlette anestezili için ne kadar ödeme yaptınız

Hangi şehirdesiniz bnde çektirmeyi düşünüyorum devlette anestezili için ne kadar ödeme yaptınız
Sakarya dayım normalde ücretsiz fakat bizim bagkurumuzda bi problem oldu galiba ücret çıkmaması gerekiyordu ama 1500 gibi bi rakam ödeme yaptık ama normalde ücretsiz biz biran önce çekileyim diye verdik o parayı

Sakarya dayım normalde ücretsiz fakat bizim bagkurumuzda bi problem oldu galiba ücret çıkmaması gerekiyordu ama 1500 gibi bi rakam ödeme yaptık ama normalde ücretsiz biz biran önce çekileyim diye verdik o parayı
Bende sakaryadayim bu sabah çekildim anestezili fakat devletteki doktor burda uzun sürüyor diyince özel de çekilme kararı aldım. Ben 12bin fiyat ödedim. Sizinki baya iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…