D derinmavi Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2022 76 17 38 22 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi derinmavi #1 Herkese merhaba, İstanbul’da ya da Kocaeli’nde hangi devlet hastanelerinde bu testi yapıyorlar? Bilgisi olan var mı? Hangi birime başvurmak gerekiyor?
Herkese merhaba, İstanbul’da ya da Kocaeli’nde hangi devlet hastanelerinde bu testi yapıyorlar? Bilgisi olan var mı? Hangi birime başvurmak gerekiyor?
M Mblog Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 1.287 375 38 31 22 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi derinmavi #2 derinmavi .!.: Herkese merhaba, İstanbul’da ya da Kocaeli’nde hangi devlet hastanelerinde bu testi yapıyorlar? Bilgisi olan var mı? Hangi birime başvurmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Umuttepe de yapılıyor diye biliyorum infertilite bölünü olması lazım
derinmavi .!.: Herkese merhaba, İstanbul’da ya da Kocaeli’nde hangi devlet hastanelerinde bu testi yapıyorlar? Bilgisi olan var mı? Hangi birime başvurmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Umuttepe de yapılıyor diye biliyorum infertilite bölünü olması lazım
D derinmavi Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2022 76 17 38 22 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi derinmavi #3 Mblog .!.: Umuttepe de yapılıyor diye biliyorum infertilite bölünü olması lazım Genişletmek için tıkla... Peki rahimden doku alınarak mı bakılıyor, yoksa kandan mı? Bu konuda bilginiz var mı
Mblog .!.: Umuttepe de yapılıyor diye biliyorum infertilite bölünü olması lazım Genişletmek için tıkla... Peki rahimden doku alınarak mı bakılıyor, yoksa kandan mı? Bu konuda bilginiz var mı
M Mblog Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 1.287 375 38 31 22 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi derinmavi #4 derinmavi .!.: Peki rahimden doku alınarak mı bakılıyor, yoksa kandan mı? Bu konuda bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... ikiside yapılıyor canım ancak kan örneklemesi hatalı sonuçlar verebileceğinden, tercih edilen yaklaşım testin rahim dokusu üzerinde yapıyolar hemen sıra verir mi oda meçhul imkanınız varsa özelde de bir kaç merkeze sorun bunu
derinmavi .!.: Peki rahimden doku alınarak mı bakılıyor, yoksa kandan mı? Bu konuda bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... ikiside yapılıyor canım ancak kan örneklemesi hatalı sonuçlar verebileceğinden, tercih edilen yaklaşım testin rahim dokusu üzerinde yapıyolar hemen sıra verir mi oda meçhul imkanınız varsa özelde de bir kaç merkeze sorun bunu