Merhaba hanımlar İst da şehir hastenesinde meme küçültme ameliyatı oldum özel hastane rahatlığında ve uzman ekiplerin ellerinde güzel bir operasyon geçirmiş oldum içim çok rahat iyikide olmuşum diyorum ve hep söylenenler gibi keşke daha önce cesaret edebilseydim. Benim bir soldan 450 gr sağdan 350 gr alınmış asimetrik olduğu içn.
bugün 4. Günüm şuan gayet iyiyim 2 gün hastanede kaldım 3 gün elimi kolumu sallayarak çıktım herhangi bir acı yoktu hafif sızlamalar vardı 3 sezaryen olan biri olarak meme ameliyatı bebek işiymiş
şuan için tek zorluğu sırt üstü yatmak ve duş alamıyor olmak neyseki kuaföre gidip saçlarımı yıkattım.
Bugün 8.günüm ilk kontrolüm vardı banlar çıkarıldı pansuman yapılıp tekrar bantlandı Dr gayet iyi gördü ve duş alabileceğimi söyledi bir hafta sonra tekrar gidicem
bugün 4. Günüm şuan gayet iyiyim 2 gün hastanede kaldım 3 gün elimi kolumu sallayarak çıktım herhangi bir acı yoktu hafif sızlamalar vardı 3 sezaryen olan biri olarak meme ameliyatı bebek işiymiş
Bugün 8.günüm ilk kontrolüm vardı banlar çıkarıldı pansuman yapılıp tekrar bantlandı Dr gayet iyi gördü ve duş alabileceğimi söyledi bir hafta sonra tekrar gidicem
Son düzenleme: