• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlette meme küçültme serüvenimi yazmaya geldim

dandiniko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
5
5
1
37
Merhaba hanımlar İst da şehir hastenesinde meme küçültme ameliyatı oldum özel hastane rahatlığında ve uzman ekiplerin ellerinde güzel bir operasyon geçirmiş oldum içim çok rahat iyikide olmuşum diyorum ve hep söylenenler gibi keşke daha önce cesaret edebilseydim. Benim bir soldan 450 gr sağdan 350 gr alınmış asimetrik olduğu içn.
bugün 4. Günüm şuan gayet iyiyim 2 gün hastanede kaldım 3 gün elimi kolumu sallayarak çıktım herhangi bir acı yoktu hafif sızlamalar vardı 3 sezaryen olan biri olarak meme ameliyatı bebek işiymiş🥹 şuan için tek zorluğu sırt üstü yatmak ve duş alamıyor olmak neyseki kuaföre gidip saçlarımı yıkattım.

Bugün 8.günüm ilk kontrolüm vardı banlar çıkarıldı pansuman yapılıp tekrar bantlandı Dr gayet iyi gördü ve duş alabileceğimi söyledi bir hafta sonra tekrar gidicem

Son düzenleme:
Ben ameliyat öncesinde sütyen bedeniniz kaçtı onu merak ettim? Ve nasıl şikayetleriniz vardı neden ameliyat oldunuz? Ne kadar doku almışlar?

Ben ameliyat öncesinde sütyen bedeniniz kaçtı onu merak ettim? Ve nasıl şikayetleriniz vardı neden ameliyat oldunuz? Ne kadar doku almışlar?
90D eski bedenim 3 emzirmeyle birlikte iyice sarkmıştı artık saklamaktan kambur durmaktan yorulmuştum ne kadar doku alındığını sormayı unuttum desem inanırmışım Salı günü kontrolüm var o zaman soracağım ama B kup yapıcağını söylemişti Dr bakalım

90D eski bedenim 3 emzirmeyle birlikte iyice sarkmıştı artık saklamaktan kambur durmaktan yorulmuştum ne kadar doku alındığını sormayı unuttum desem inanırmışım Salı günü kontrolüm var o zaman soracağım ama B kup yapıcağını söylemişti Dr bakalım
Geçmiş olsun

Merhaba hanımlar İst da şehir hastenesinde meme küçültme ameliyatı oldum bugün 4. Günüm şuan gayet iyiyim sorularınız varsa cevaplayabilirim
çok geçmiş olsun. ben de ankarada devlette olmayı düşünüyorum. henüz doktora karar veremedim. Siz nasıl karar verdiniz süreciniz nasıl ilerlerdi. devlette sıra olduğu söyleniyor doğru mu?

çok geçmiş olsun. ben de ankarada devlette olmayı düşünüyorum. henüz doktora karar veremedim. Siz nasıl karar verdiniz süreciniz nasıl ilerlerdi. devlette sıra olduğu söyleniyor doğru mu?
Bende Ankara devlette ariyorum. Hacettepede ilke kilic duydum bir. Onun disinda sgk hangi durumlarda kapsiyor bilginiz var mi ?

Evet 2024 kasımda yazılmıştım temmuz da aradılar ben yazlıkta olduğum için gelemeyeceğimi söyledim tamam dediler eylülde İst gelince tekrar kayıt olduğum Dr a gidip kendimi hatırlattım onlar da Ekim de aradılar aslında benden önce listeye giren arkadaşlar var çağırılmamışlar ben sanırım orta irilikte kolay hasta olarak çağırıldım

Back
X