- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi Kirmizi1710
-
Merhaba bende devlette yaptırdım özel le hic bir fark yok boşuna para harcama özele hangi ilde yaşıyorsunArkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Devlet hastanelerinde ya da fakültelerde tüp bebek için direk gidip ücretsiz tedavi görebiliyor muyuz? Eğer görebiliyorsak özel ile devletin farkı nedir? Şu an doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama benim ne tüp bebek hakkında ne de süreç hakkında bir bilgim yok. Sadece biraz fiyatları araştırdım o da çok aşırı fazla geldi. Eğer devlet ile özel aynı ise özele o kadar para saçmak istemem açıkçası. Bu yüzden bilgisi olan ya da deyenimli arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun
Merhaba ben şu an için Balıkesir'deyim ama maalesef merkez de değil adada yaşıyorum. Eğer tüp bebek için kesin kararımı verirsem eşim ona göre merkezi olan bir yere tayin isteyecek.Merhaba bende devlette yaptırdım özel le hic bir fark yok boşuna para harcama özele hangi ilde yaşıyorsun
Nasıl fark olmaz ki?Merhaba bende devlette yaptırdım özel le hic bir fark yok boşuna para harcama özele hangi ilde yaşıyorsun
Yani benim gittiğim devlet hastanesi tüp Bebek merkezi çok ilgililer ve tüm sorunlarima cevap bulabildiğim bir yer sadece tüp bebek ve aşılama üzerine kurulu bir merkez bence özel hastaneyle bir farkı yok. Ve maddi olarak çok çok daha uygun.Nasıl fark olmaz ki?
Pozitif anlamda demişsiniz anladım şimdi, neresi acaba detay paylaşırsanız çok sevinirimYani benim gittiğim devlet hastanesi tüp Bebek merkezi çok ilgililer ve tüm sorunlarima cevap bulabildiğim bir yer sadece tüp bebek ve aşılama üzerine kurulu bir merkez bence özel hastaneyle bir farkı yok. Ve maddi olarak çok çok daha uygun.
Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesiPozitif anlamda demişsiniz anladım şimdi, neresi acaba detay paylaşırsanız çok sevinirim
Eğitim araştırma hastaneleri ne kadar ücret alıyor aşılama ve tüp bebek içinMerhaba bende devlette yaptırdım özel le hic bir fark yok boşuna para harcama özele hangi ilde yaşıyorsun
Benimki eğitim ve araştırma hastanesi değil. Şu an için fiyat nedir bilmiyorum. 2019 yılından bu yana toplamda 15 20 bini buldu benim.Eğitim araştırma hastaneleri ne kadar ücret alıyor aşılama ve tüp bebek için