- Konu Sahibi Umutsuzlukyokkk
-
Sehir hastanesinde doktorunuz kimdi?Ben adana sehir hast yaptırmıştım aşılama ve bir tup bebek maalesef negatif olmuştu. Şimdi ozeldeyim onda da bir defa denedim olmadı havuz yapacağız. Sehir hast gelince aslında herşey güzel ilerledi fakat biraz ağır işliyor prosedür ve çok kalabalık sizinle özel olarak ilgilenecek vakitleri yok ve kişiye özel bir tedavi yok gibi herkese sıradan prosedür işliyor.
Sefa arlier dr. Aşılama ve tup bebeği o yaptıSehir hastanesinde doktorunuz kimdi?
EdirneHangi ildesiniz acaba İstanbuldaysa hangi hastane
Edirnede trakya üni hastanesinde mi yaptırıyorsunuz. Sürecinizi yazabilir misiniz rica etsemEdirne
Başlık üstü olsun diye yazıyorum ben de devlette yaptıran varsa eğer ki bilgi almak isterim
Merhaba kadın hastalıkları inferilite dalindan randevu aliyorsunuz doktorla gorusursunuzHangi ildesiniz acaba İstanbuldaysa hangi hastane
Sizi direk tüp bebeğe gecirebilirler ama devlet destekli olmak istediğinizi söyleyin iki aşılama yapıyorlar sonra tüp Bebek hakkı var üç taneMerhaba kızlar az önce 4. Tüp bebek transferimin negatif sonucunu aldım daha önce 1 pozitif olup 8 haftalık düşük öyküm ve 1 adet kimyasal gebeliğim var. Bu 4. Transferim hiç tutmadan direk negatifti. 4 transferimi de özel bir hastanede yaptırdım son transferimdeki embriyolar Pgt testi yapılmıştı ikiside tutmadı. Devlette yaptırmak istiyorum bana bu konu hakkında bilgi verir misiniz süreç nedir ve evrak ne isteniyor nerden başlayacağım hiç bilmiyorum aslında gücümde yok çöküşteyim kendimi salmamak için yıkılmadan tekrar başlamayı düşünüyorum 4 yıldır bu savaştayım şimdiden yorum yazan yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Acaba devlette bakılıyor mu bu testHsg katil hücre hepsi bakıldı katil hücre olduğu söylendi ama onun için bir işlem yapılmadı
Bende asilama denedim aynı dr da ama kafam çok karışık devam edip etmemekteSefa arlier dr. Aşılama ve tup bebeği o yaptı
Neden kötü mü geçti deneyiminiz?Bende asilama denedim aynı dr da ama kafam çok karışık devam edip etmemekte
Tutmadı 2.ye gitmedimNeden kötü mü geçti deneyiminiz?
Merhaba, ben ankaradayım önce özelde çatlatma ile denedim 2 defa hamile kaldım ama kalp atışı oluşmadığı için kürtajla sonuçlandı. Sonra devlette aşılama denemek istedim rahim filmim vardı (son 1yada 2 yıl içinde çekilmiş olması isteniyor eskileri kabul etmiyorlar ) kan tahlili fln yapıp aşılama tedavisi gördüm 5 defa bunlardan 2 tanesi gonolf ile denendikten sonra tüp bebeğe yönlendirdiler beni orda da eşiniz testi sizin rahim filminiz film belgeler isteniyor sonrasında psikiyatri dahiliye anesteziye gönderip onay almanız gerekiyor ama bu kısım hızlı merak etmeyin doktor isterse histereskopi yapıyor ( ben özelde yaptırdım dediğim halde yapmak istedi iyi ki de yaptı rahimde kürtajdan kaynaklı yapışıklık oluşmuş) sonra tedavi süreci başladı bence özelde tutmazsa tekrar yaparız hepsi para mantığı var devlet fazlaca titiz davranıyor sürekli yıkılmaktan iyidir diye düşünüyorum birde devlet hastanesinde infertility bölümüne gittiğinizde amh değeriniz kritikse veya eşle ilgili problem varsa direk tüp bebeğe yönlendirme yapıyorlarMerhaba kızlar az önce 4. Tüp bebek transferimin negatif sonucunu aldım daha önce 1 pozitif olup 8 haftalık düşük öyküm ve 1 adet kimyasal gebeliğim var. Bu 4. Transferim hiç tutmadan direk negatifti. 4 transferimi de özel bir hastanede yaptırdım son transferimdeki embriyolar Pgt testi yapılmıştı ikiside tutmadı. Devlette yaptırmak istiyorum bana bu konu hakkında bilgi verir misiniz süreç nedir ve evrak ne isteniyor nerden başlayacağım hiç bilmiyorum aslında gücümde yok çöküşteyim kendimi salmamak için yıkılmadan tekrar başlamayı düşünüyorum 4 yıldır bu savaştayım şimdiden yorum yazan yardımcı olan herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?