İlk tedavi denememi devlet hastanesinde yaptım ve gittiğime pişman oldum. Sadece üç ay geçerli raporlar sürekli yenilenmesini istedikleri eksiklerden tedaviye 6 ay sonra anca başlamıştım. Tedavi uygun fiyatlı oluyor tek artısı bu geriye kalan hiçbir şey olumlu değildi. Kan verip sonucunu bekleyip doktorun keyfine göre ne zaman sonucuna bakarsa bekliyorsun bazen öğleden sonra 13.00 da bazen 16.00 da tüm gün hastanedesin. Kişiye özel bir tedavi şekli yok orada sıra bekleyen her hastayla aynı uygulama yapıldı. İnanılmaz yorucu bir süreçti hatırladıkça kendimi kötü hissediyorum. Birinci denememde oluşan 20 yumurtalarımı dondurma işlemi yapılmadı, prosedür gereği sadece üçüncü gün taze transfer oluyormuş ve bir yumurta transfer edilip geriye kalan yumurtalarımda imha edildi. Transfer günü saat 10.00 da yapılacak denilip saat 14.00 da almaları vs.. Çok yorucuydu, sonucum olumsuz olunca devlette üç hak olduğu için ikinci hakkımı kullanmak adına tekrar çağırıldım. İkinci denemem için sıfırdan başlayıp iğne olup yumurta toplama vs yapılacaktı. Ben de gitmek istemedim ve uzun araştırmalarım sonucunda özelde güzel bir doktor buldum. Birikim yapıp başladım. İkinci denememde çok şükür pozitif sonucu aldım. Devlet ile alakası yok verilen ilaçlar takviyeler vs tamamen farklıydı. Hiç yorucu değildi. İkinci denememde lipid serum, prograf, göbekten bant, kalçadan iğne gibi bir çok şeyle destekledi doktorum. Hiç sıra bekleme vs yaşamadım konforlu ve rahat geçti sürecim çok şükür pozitif sonucu gördük.