Devran döner mi?

B_Bianco_B

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
380
313
33
Bugün deli gibi içimden geçen soru bu...Haksız yere üzen insanlar yaşattığını yaşamadan ölmezmiş öyle mi sahiden? O devran döner mi? Var mıdır başınıza gelen bilen fikri olan? İyi geceler herkese şimdiden:KK200:

Bugün deli gibi içimden geçen soru bu...Haksız yere üzen insanlar yaşattığını yaşamadan ölmezmiş öyle mi sahiden? O devran döner mi? Var mıdır başınıza gelen bilen fikri olan? İyi geceler herkese şimdiden:KK200:
.
Evla leke fe evla..kirdigin yerden kırılırsin..Ayet..Allahın adaleti var cok sükür

Konu sahibi, insanlar bizim canımızı yakabilir, hayat herkes için harika değil. Bize düşen görev canımızı yaktırmamak. Benim bir gün canımı birisi çok yaktı. Normalde üzülmem böyle şeylere, Allah’a havale ettim çok içten şekilde ve daha 5 dakika bile olmadan o kişinin başına öyle bir iş geldi ki kendimden hala utanıyorum. Vicdan azabı duyuyorum. O günden sonra artık kimseyi takmamaya özen gösterdim. Ve beni kimsenin üzmesine izin vermedim. Beni üzen olursa da uzak tuttum kendimden. Daha mutlu olduğumu anladım.
Israrla beni üzen birinin yanında durup da belasını istemek doğru değil bence.

Yoo gayet de yaşattıklarını yaşamadan ölebilirler.. ama ilahi adalet eninde sonunda tecelli eder, olan olmuş biten bitmiş, içini ferah tut ve kendi yoluna bakmaya çalış.. kendi mutluluğuna odaklan..

Yoo gayet de yaşattıklarını yaşamadan ölebilirler.. ama ilahi adalet eninde sonunda tecelli eder, olan olmuş biten bitmiş, içini ferah tut ve kendi yoluna bakmaya çalış.. kendi mutluluğuna odaklan..
Keşke odaklanabilsem. Olaylar sıcağı sıcagınayken sizi deli gibi sevdiğini söyleyen biri %100000 milyon haksızken sizi üzüp bundan pişmanlık duymayıp keyfıne nasıl baktığını düşünün çok mutlu oldugunu..

Zaman her şeyin ilacıdır . Döner fakat yeri ve zamanı gelince

Konu sahibi, insanlar bizim canımızı yakabilir, hayat herkes için harika değil. Bize düşen görev canımızı yaktırmamak. Benim bir gün canımı birisi çok yaktı. Normalde üzülmem böyle şeylere, Allah’a havale ettim çok içten şekilde ve daha 5 dakika bile olmadan o kişinin başına öyle bir iş geldi ki kendimden hala utanıyorum. Vicdan azabı duyuyorum. O günden sonra artık kimseyi takmamaya özen gösterdim. Ve beni kimsenin üzmesine izin vermedim. Beni üzen olursa da uzak tuttum kendimden. Daha mutlu olduğumu anladım.
Israrla beni üzen birinin yanında durup da belasını istemek doğru değil bence.
Ben de öyle yaptım hep hatta etrafımda ınsan kalmadı sadce son yasadıgım sey benı haksız yere üzüp hem de çok üzüp nasıl 1 saat gecmeden su dkya kadar ınsan mutlu hatta çok mutlu takılabılır.

Benim de en büyük hayallerimden biri bu; o devranın döndüğünü görmek, henüz göremedim ama umutluyum. Belki biz göremeyiz ama mutlaka döner ya da dönmüştür bence

Genelde dönmez.

Mesela kul hakkı yedim diyelim, oradan buradan çaldım hayatımı yaşadım. Sonra 30 sene sonra döndü devran başıma bir iş geldi. 30 sene hayatımı yaşamışım, paraya para dememişim, insanların yaşamını zehir etmişim sonra devran dönmüş. Peeh... Ben ne yapayım böyle adaleti.

Size kötü bir şey yapana arkanızı dönüp gitmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Benim de canımı birisi yaktı ancak hala özenilesi güzel bir hayat yaşıyor benden çaldıklarıyla. O yüzden ben umudumu yitirdim.

Back
X