Dhea Biesteron kullanıp yumurta kalitesi artan varmı

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
Yumurta kalitem düşük ve 6. Tedavime başlıcam ,sizler kullanıp faydasını gördünüz mü

Yumurta kalitem düşük ve 6. Tedavime başlıcam ,sizler kullanıp faydasını gördünüz mü

Canım bende ilk kez tedaviye başlayacağım ben 4 ay önce kullandım ertesi ayda kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef 6.haftanın sonunda düşük yaptım :(

Ben de kullandım bende rezerv azlığı var hiç işe yaramadı

Ben de kullandım bende rezerv azlığı var hiç işe yaramadı
benimde aynı rezervim az amh düşük fsh falan normal ama önemli olanda zaten amh , yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söyledi doktor. senin amh değerin kaç?

benimde aynı rezervim az amh düşük fsh falan normal ama önemli olanda zaten amh , yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söyledi doktor. senin amh değerin kaç?
Ben 25 yaşındayım hiç amh ölçtürmedim over rezerv düşüklüğü var bende. Yumurta çıksa kaliteli mi kalitesiz mi anlardık

35_oz 35_oz canim dha biestron,kullanmadim..ama diğer vitamin takvlerini kullandim hic bi sonuc alamadim....Bosmu cikiyir yumurtalarin?

merhaba 2 başarısız tüp bebek denememiz var geçen ay başka dr a gittik 2 ay ilaç kullanmanı istiyorum sonra değerlerine bakıp tüp bebeğe başlarız dedi dhea q10 melatonin ve coraspin verdi geçen salı 1 ay doldu muayeneye gittim gelişmiş bir yumurtan var bu ay normal yolla hamile kalabilirsin dikkat et dedi regl günüme 2 gün kaldı heyecanla bekliyoruz ilaçların iyi gelip gelmediğinide anlamış olcaz sanırım

Back
X