Dhea hormonu yuksekligi ile hamile kalanlar ?

senpilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
96
27
28
36
kizlar merhaba
uzun zamandir aklimi kurcalan bisey icin hepinizden fikir bekliorum. 1. 5 senelik evliyim. cocuk suanda dusunmuyoruz ancak birkac ay once ara kanamalarim sebebi ile doktora gittigimde dhea hormonumun 430 oldugnu ve gebelik icin tedavi olmam gerektigi soylendi. smdi cocuk icin denemelere basladik. bu konu hakkinda bilgisi olan varmi ? korkmalimiyim sizce ?

2 yıl önce akne tedavisi görüyordum dhea hormonum yüksekti. Bir süre cilt dru ile düşürmeye çalıştık düşmedi. Sonra ben onu tamamen unuttum hatta şu an sizin mesajınızı okuyunca aaa bnmde yüksekti dedim. Hamileyim. Kafanızı rahat tutun, siz ne kadar rahat olursanız hamile kalma ihtimaliniz o kadar yüksek.

2 yıl önce akne tedavisi görüyordum dhea hormonum yüksekti. Bir süre cilt dru ile düşürmeye çalıştık düşmedi. Sonra ben onu tamamen unuttum hatta şu an sizin mesajınızı okuyunca aaa bnmde yüksekti dedim. Hamileyim. Kafanızı rahat tutun, siz ne kadar rahat olursanız hamile kalma ihtimaliniz o kadar yüksek.
cok sevindim cok mutlu oldum sizin adiniza. aklimi karistirmak istemiyorum tedavi de olmadan denemek istiorum o yuzden doktora gitmedim. ama aklimida kemirmiyor deil hani. kacti peki dhea oraniniz ?

Normal limitin 3 katı kadardı diye hatırlıyorum

Back
X