- 8 Mart 2025
- 182
- 24
- 13
- 31
- Konu Sahibi cicekligun06
-
7 tane civarı gördü ama birkaç tanesi büyümeyecek pozisyondaymış. Bu 3. Tüp bebek denemem olacak bu arada, ilki vasat bir tedaviydi. 2.tedavide 8yumurta aldılar 4ü olgundu. Ama döllenme olmadıKaç yumurtanız gözüküyordu bende 3 af var sadece dedi ve başlamadı fsh 12 çıktı
Benim de adetin ilk günü fsh 11,4 çıktı bu ay. Ne anlama geliyor acabaKaç yumurtanız gözüküyordu bende 3 af var sadece dedi ve başlamadı fsh 12 çıktı
Kocaeli körfezde eczacı bir arkadaşım var istanbuldaki depolara sorarak getirtti biosteronuMerhaba nereden buldunuz biesteronu
Önemli olan kalitesi diye düşünmek lazım, dhea yumurta kalitesine de iyi geliyormuşBenim Amh değerlerim referans aralıkları farklı olmakla birlikte 3,36, 2,09, 1,47 ama bende de vajinal ultrasonda sizinki gibi az yumurta görüyor doktor
Umarım kalitesi artar en azından. Hiç döllenme olmuyorÖnemli olan kalitesi diye düşünmek lazım, dhea yumurta kalitesine de iyi geliyormuş
Kaç kez denediniz tüp bebeği? Dhea veya benzeri takviyelerin en az 3 ay kullanım sonrasında etki ettiğini okumuştumUmarım kalitesi artar en azından. Hiç döllenme olmuyor
2 kere denedik. 3. için hazırlanıyoruz. Prp de yaptırdım. Ortalama 2 ay kullanmış olcam dheayı ama umarım etki ederKaç kez denediniz tüp bebeği? Dhea veya benzeri takviyelerin en az 3 ay kullanım sonrasında etki ettiğini okumuştum
Merhaba, gecmis olsun. Biz de 4 kez denedik, hepsi negatif. Bugun esimin hasar testi sonucu geldi (%51 maalesef) Bir urolog bulun dediler. Siz bu konuda bir ilerleme kaydettiniz mi? Tesekkurler.Ben de 2 negatif sonrası sperm dna hasar testi yaptırdım ve yüksek çıktı onu düşürmek şazm sanırım önce
Normal sperm testiniz nasıldı? Biz normal test yaptırdık ama hasar testi yaptırmamıstıjMerhaba, gecmis olsun. Biz de 4 kez denedik, hepsi negatif. Bugun esimin hasar testi sonucu geldi (%51 maalesef) Bir urolog bulun dediler. Siz bu konuda bir ilerleme kaydettiniz mi? Tesekkurler.
Normal sperm testinde de 3 kategorinin 3’u de referans değerlerin gerisindeydi. Ama mikro enjeksiyon yöntemi için az olsa da yine de yeterli denmişti. Bugün anlıyoruz ki zaten sayıca az olanların fragmantasyonu da varmış. Şimdi tüp bebek doktoru arayışını kenara bırakıp ürolog arayışında koyulmuş oldum. Nereden başlayacağımı pek bilmiyorum, biraz çaresiz hissediyorum.Normal sperm testiniz nasıldı? Biz normal test yaptırdık ama hasar testi yaptırmamıstıj
Kaan Aydos a gittik çeşitli vitaminler verdi nohut ,ısırgan otu çayı için , çekirdekli üzüm yiiin , sıcak duş yasak telefon cepte olmayacak dedi ama sperm değerlerine bakıyor da söylüyor herkese farklı vitamin veriyor olabilir . Tüp bebek de sanırım spermler özel seçim yöntemiyle seçilmeli hasar oluncaMerhaba, gecmis olsun. Biz de 4 kez denedik, hepsi negatif. Bugun esimin hasar testi sonucu geldi (%51 maalesef) Bir urolog bulun dediler. Siz bu konuda bir ilerleme kaydettiniz mi? Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?