DHEA kullananlar

Yokohomo

Her şey çok güzel olacak.
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
27
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Ben 10 gündür DHEA ve aynı zamanda arginin kullanıyorum. Temmuz ayında negatif sonuçlanan bir denemem oldu. Önceki dr um bana 3 ay kullanmam gerektiğini ve tedaviye başlayacağımız ay adetle beraber ilacı kesmem gerektiğini söylemişti. araştırdığım kadarıyla gebelikte kullanılmaması gerekiyor. DHEA kullanıp hamile kalan var mı? Ya da diğer dr lar ne kadar süre ve şekilde öneriyorlar? Bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben 10 gündür DHEA ve aynı zamanda arginin kullanıyorum. Temmuz ayında negatif sonuçlanan bir denemem oldu. Önceki dr um bana 3 ay kullanmam gerektiğini ve tedaviye başlayacağımız ay adetle beraber ilacı kesmem gerektiğini söylemişti. araştırdığım kadarıyla gebelikte kullanılmaması gerekiyor. DHEA kullanıp hamile kalan var mı? Ya da diğer dr lar ne kadar süre ve şekilde öneriyorlar? Bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

dhea nedir canım benimde temmuzda olumsuz bi denemem oldu

dhea nedir canım benimde temmuzda olumsuz bi denemem oldu

DHEA aslında vücuttaki bir hormon. Yumurta rezervi ve kalitesi düşük olanlarda bu hormonu yerine koymak için kullanılıyor. Aynı zamanda erken menopoz riski olanlarda da kullanılıyor. Yani FSH ve AMH'ı yüksek olan kişilerde öneriliyor. Ben argininle beraber kullanıyorum, çünkü dr um öyle önermişti. Bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız. Sevgiler...

cnm bende kullanıyorum....günde 3 tane sen kaç tane kullanıyorsun......senin fsh kaç...benimde temmuzda negatifim oldu...bnm fsh inip çıkıyor

cnm bende kullanıyorum....günde 3 tane sen kaç tane kullanıyorsun......senin fsh kaç...benimde temmuzda negatifim oldu...bnm fsh inip çıkıyor

Benim amh düşük canım, o yüzden kullanıyorum. Ben de günde 3 tane kullanıyorum. dr un sana ne kadar kullanmanı önerdi? Bana 3 ay demişti ve tedavi başlangıcında kesilmesi gerekiyormuş. sende durum ne?

bende 3 gün önce kullanmaya basladım yeni doktorum bana dhea(biosteron)+glkofen+coraspin+folidoce verdi bunları sürekli kullanacaksın dedi.benden yeni bir kan tahlili istedi eşimden yeni spermiyogram istedi.sonuçlar çıkınca görüşelim aşılamamı tüp bebekmi izleyecegimiz yolu belirleyelim dedi.pazartesi günü gidiyoruz tekrar :21: bu doktordan çokk umutluyum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun hanımlar :3:

Merhaba

ilo vermek için dhea kullanıyorum

bebek için de kullanıldıgını öğrenince çok şaşırdım, arginine i nasıl alıyorsunuz tablet olarak mı ve kaç mg?

ben günde 50 mg dhea kullanıyorum-sabahları

Back
X