dhea kullananlar...

tubadefekti

rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
951
4
116
Ankara
dhea kullanan arkadaşlar yararını gördünüz mü? ya da yan etkilerini çok fazla yaşadınız mı?

Son düzenleme:
dhea kullanan arkadaşlar yararını gördünüz mü? ya da yan etkilerini çok fazla yaşadınız mı?

canım benim fsh yüksek yumurta rezervim düşük hatda yokmuş.tabi bunları ben 5 ay önce öğrendim.ve tüp bebk doktorum bu hapı önerdi.günde 3 tane 25 mglık içiyorum.fsh 175 150 lerdeyken şuan bi ara 22 oldu.şuansa 36.ama bu ay içinde tam belli olacak işe yarayıp yaramadığı.zararı ise aşırı tüylenme yapıyo.ama geceleri rahat uyuyosun. diyeyimm:)

doktorum sivilce ve tüylenme demişti zaten ilacı bırakınca tüylenme geçiyorsa tabiki problem yok hoş geçmiyosa da yapacak bişey yok paşa paşa kullanacağım... prospektüsünde de dhea eksikliği depresyona sebep olduğu için kişiyi rahatlatır depresyonuönler yazıo :))

slm ben 6 aydır kullanıyorum perşembe yumurtalarım toplanacak inşallah bu sefer kaliteli yumurtalarım olur, sadece biraz sivilcem oluyor. daha fazla yan etkim olmadı, gelişmeleri yazarım şimdilik hoşçakalın.

Ben 2 ay kullandım tüp bebek için ve yumurta sayımı çoğalttı normalde lucrin iğne kullanmıştı diğer tüp bebek denemelerinde...

bende miğde bulantısı tansiyon düşmesi.saç dökülmesi ve uyku yapmıştı günde 2 kere alıyordum doktorum 1 re düşürdü ve yanında vitamin hapı da kullandım...

slm ben 6 aydır kullanıyorum perşembe yumurtalarım toplanacak inşallah bu sefer kaliteli yumurtalarım olur, sadece biraz sivilcem oluyor. daha fazla yan etkim olmadı, gelişmeleri yazarım şimdilik hoşçakalın.

inşş kaliteli olur ve tutar sonucunu bekliyorum...

sivilcelenme uykularım derinleşti başladı gibi bende ama migren ataklarım artmaya başladı dhea mı yapıyor yoksa diğer ilaçlar mı bilmiyorum ben de 2 tane kullanıyorum... lucrinle ne alaksı var ama onu bilmiyorum detayını anlatırsan sevinirim... haa bi de dheadan sonraki tüp bebeğin tuttu mu?

Dhea Lucrinde gibi yumurtayı baskılıyor ve yumurtayı çoğaltıyor diye diye biliyorum çünkü lucrin yumurtayı baskılıyor ve yumurtayı çoğaltıyor...lucrinle 10 yumurtam oluşmuştu ama dhea ile 14 tane oluştu ve 6 tane kaliteli embriyo oluştu 2 tane transfer edildi 4 tane 5. gün iyi kalite embriyom var..
Baş ağrısı olmadı bende ama çok fazla uyuyordum...

Tüp bebek denemem tutmadı neden olduğunu bilmiyoruz kan tahlilleri rahim içi,embriyolarda sağlık ve kaliteliydi ama tutmadı doktorum şimdide gizli şekerden (babamda şeker var ve karın bölgem genişlediği için) şüphelendi bir aydır da şeker hapı kullanıyorum bu ay dondurulmuşları denicez bakalım İnşallah olur bu sefer...

inşş allah yardımcın olur ve bu ay tutar... bu arada cevap için teşekkürler

Son düzenleme:
bende 6. ayıma girdim deha kullanıyorum bende sivilce ve tüylenme yaptı,kilo artışım oldu.ayrıca uyku demişsiniz ben hiç anlamamışm bu ilacın beni uyuttuğunu ben önceden geceleri uyuyamazdım demekki bu ilacın sayesinde rahata kavuşmuşum ))yumurta sayımda 2 aydır takipteyim 5 çıktı iki seferdede bu ayda bakdırıcam bakalım ne çıkıcak.

Ben dheayı 2 ay kullandım tek yumurtalığım var ve ilk muayenede 7 tane yumurta vardı 14 tane de toplamada çıktı sanırım tam olgun olmayanlarıda toplamış doktorum (olgun meyve der gibi oldu )

ben de yaklaşık 6 ay kullandım olumlu ya da olumsuz hiç bir değişiklik hissetmedim((

kontrole gittin mi yumurtalarında bi değişiklik var mı? inşş faydası olmuştur... senin problemin ne kaç kere tüp denedin?

kilo artışı mı?( zaten yeterikadar şişmiştik inşş yapmaz bende... şimdi 5 ama önce kaçtı? evet canım bu dhea denilen şey eksik olunca depresyona yatkınlık oluyormuş onu kullnınca da uykular rahatlayıp depresyona girme durumu azalıyormuş :)

Ben dheayı 2 ay kullandım tek yumurtalığım var ve ilk muayenede 7 tane yumurta vardı 14 tane de toplamada çıktı sanırım tam olgun olmayanlarıda toplamış doktorum (olgun meyve der gibi oldu )

cetrotide kullanmadın mı hepsi aynı büyüklükte olsun diye gerçi muayenede görünmeyip toplarken görülebiliyo sanırım olgun meyveler :))) benimde ultrasonda söylediğinden daha fazla çıktı opu da bence arkada kalanları göremiyorlardır ultrasonda yani sormadım ama tahminim öyle...

Bence de dediği gibi arkadakileri toplama işleminde belki olur ya içinde diye çekiyorlar

Ganol-f de kullandım cetrotide kulladım dheayı sadece kaliteli olsun ve yumurta çoğalsın diye kullandım...

ben gittim canım ankarada hş klinikte tedavim.. yumilerim büyümüyor sorunumuz yüksek fsh( tüp deneyemedim malesef yani ilk denememe kısmetse eylülde yapcam ilk girişimimde büyümedi minnaklarımmm((( eylülde büyümezlerse toplayıp dışarıda büyütmeye çalışacaklar... nasip .. rabbim ol derse olacak İnşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…