- 13 Aralık 2011
- 2.918
- 1.353
- 398
- Konu Sahibi tubadefekti
Hangi değer arkadasimpeki hiç test yaptırdın mı bu arada, değerin kaç tı kaç olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi değer arkadasimpeki hiç test yaptırdın mı bu arada, değerin kaç tı kaç olmuş
Ben çok iyi anlıyorum seni , herşey bir anda, hiç belirti vermeden oldu çünkü..45 gün reglim gecikti diye doktora gittiğimde erken menopoz olduğumu öğrendim, düşün daha çantamda pedle dolaşıyordum, her an reglim gelir diye..hiç beklemediğim bir haberdi evliliğin eşiğinde..hatta nişanlıma söyledikten sonra istersen benden ayrıl, gocunmam bile dedim..şimdi düşünmemeye çalışıyorum, çünkü düşünsem çok ağır etkileneceğim..sende içini ferah tut, üzme kendini zor bile olsa, lütfen iyi olmanı çok isterim..duanı de eksik etme..inşallah herşeyin iyisi olsun..Kimse anlamıyor, Çok çok zor bütün hayallerim umutlarım başıma yıkıldı, Ağlasan bağırsan deliye dönsen de yapıcak bişey yok maalesef başa geldi işte. Allahım sabırlar versin bize, hayırlısıymış. amin inşallah ablacım. Teşekkür ederim
fsh değeri, rezerv azlığına bu değerden bakılıyor yaHangi değer arkadasim
yaşadıklarımız aynı..................Ben çok iyi anlıyorum seni , herşey bir anda, hiç belirti vermeden oldu çünkü..45 gün reglim gecikti diye doktora gittiğimde erken menopoz olduğumu öğrendim, düşün daha çantamda pedle dolaşıyordum, her an reglim gelir diye..hiç beklemediğim bir haberdi evliliğin eşiğinde..hatta nişanlıma söyledikten sonra istersen benden ayrıl, gocunmam bile dedim..şimdi düşünmemeye çalışıyorum, çünkü düşünsem çok ağır etkileneceğim..sende içini ferah tut, üzme kendini zor bile olsa, lütfen iyi olmanı çok isterim..duanı de eksik etme..inşallah herşeyin iyisi olsun..
Daha önce konuşmuş muyduk, kusura bakma kafam bu aralar dağınık...peki durumumuz aynıysa sen neler yapıyorsun, anne olmaya çalışıyor musun?yaşadıklarımız aynı..................
.
hiç hatırlamoyorum cnm o kadr cok insanlarla knştmki. evet ben evliyim anne olmk için çaba gösteriyorum. dhea içiyorum + cylclo progranava. 3 ay ilaç tedavisi görücem bu süreç içinde doğal yollardan hamile kalmak için hergün ilişki önerdi doktor inş Sebeb olur sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip ederDaha önce konuşmuş muyduk, kusura bakma kafam bu aralar dağınık...peki durumumuz aynıysa sen neler yapıyorsun, anne olmaya çalışıyor musun?
Hayırlısı olur inşallah canım benim..benim yumurta rezervim tükenmiş, bir iki tane küçük yumurtam kalmış, erken menopoz..biestron dhea hergün 25 mg bir tane içiyorum, cyclo pro içiyorum..bekarım, seneye evleneceğim..başka da yaptığım birşey yok, şaşkınım zaten, daha kafamda oturmadı menopoza girdim düşüncesi..Allah hayırlısını versin ..senin de yüzünü güldürsün inşallah..sen napıyosun
amin canım benim cok sağol birbirimizle haberleşelim banada doktorlar aynısını dedi cnm fshn kaç bence mtlka fsh düşünce ymrtlrnı dondur. eşin biliyomuHayırlısı olur inşallah canım benim..benim yumurta rezervim tükenmiş, bir iki tane küçük yumurtam kalmış, erken menopoz..biestron dhea hergün 25 mg bir tane içiyorum, cyclo pro içiyorum..bekarım, seneye evleneceğim..başka da yaptığım birşey yok, şaşkınım zaten, daha kafamda oturmadı menopoza girdim düşüncesi..Allah hayırlısını versin ..senin de yüzünü güldürsün inşallah..
Fsh 105, yumurtam bir iki tane ama çok küçükmüş, tüp bebek bile olmazmış, dondursamda birşey olmazmış..bana kıbrısı yumurta donasyonunu tek çare gösterdi..bekarım, seneye evleneceğim kısmet olursa.amin canım benim cok sağol birbirimizle haberleşelim banada doktorlar aynısını dedi cnm fshn kaç bence mtlka fsh düşünce ymrtlrnı dondur. eşin biliyomu
kaç yaşındasın cnmFsh 105, yumurtam bir iki tane ama çok küçükmüş, tüp bebek bile olmazmış, dondursamda birşey olmazmış..bana kıbrısı yumurta donasyonunu tek çare gösterdi..bekarım, seneye evleneceğim kısmet olursa.
39 yaşındayımkaç yaşındasın cnm
Canım hiç ümidini kesme. O yumurtaları veren de Rabbim alan da. Hiç ummadığın anda yumurtan oluşur Bi bakmışın inş olur. Rabbim ol desin yeter ki. Sen duanı ümidini yitirme. Hepimiz ayrı ayrı sınavlardan geçiyoruz. Kimse anlamaz bizi bizden başkaDaha öncede yazmıştım. 23 yaşındayım yumurtalık rezervlerim bitmek üzereydi aralıkta öğrenmiştim. Yumurta dondurmak için tedavi görene kadar yumurtalıklarım maalesef ölmüş. artık yapabileceğim bir şey kalmadı. Doktorlar tedaviyi kestiler.Allah kimseye yaşatmasın.
Elimde açılmış ama içinden 2 tane içilmiş DHEA var arayıp bulamayan varsa bana özelden ulaşabilir.
Canım hiç ümidini kesme. O yumurtaları veren de Rabbim alan da. Hiç ummadığın anda yumurtan oluşur Bi bakmışın inş olur. Rabbim ol desin yeter ki. Sen duanı ümidini yitirme. Hepimiz ayrı ayrı sınavlardan geçiyoruz. Kimse anlamaz bizi bizden başka
İnş canım şu mübarek gece hürmetine Rabbim isteyen dileyen tedavi gören herkese kısa zamanda evladına kavuştursun. Gerçekten zor bir süreç ama dua ile yeneceğiz hiç vazgeçme dua et sabır edicez Rabbim sabredenlerle beraber.Anlamaz napalım nasip kısmet, ağla kendini üzsen de hiç bişey değişmiyo elde olan bu. Allah hepimize sabır versin şifa versin. Bize de annelik duygusunu tattırsın inşallah
merhaba arkadaşlar, ben de hazirandan itibaren dhea kullanıyorum. Haziran ayında transferim oldu ancak negatifle sonuçlandı. yaş itibarı ile yumurtalarımın kalitesinden kaynaklandığını söyledi doktorum, ama hiçbir öneride bulunmadı. Bu kalitesizlik peki daha yeni başladıysa ve bir nebze de olsa iyileştirebilirmiyiz diye sorduğumda maalesef yanıtını aldım. Doktorumu severim ama o günden sonra hırs yaptım ve araştırdım. Kapı dhea'ya ve bir sürü vitamin hapına açıldı. Benim gibi hüsrana uğramış arkadaşlarımın paylaşımları belki doktor tavsiyesi değildi ama ağustosta tahlil yaptırdım, sonuçlarım güzel çıktı. Bende yan etkilerden hiçbiri olmadı, mesela kıllanma diyorlar, hiç olmadı, midem de bulanmadı. Belki de aldığım diğer vitamin haplarından kaynaklıdır. Tüp bebek için gerekli maddi imkanı bulana kadar dhea içmeye devam edicem, her ne kadar pahalı bir ilaç olsa da etkinliği olduğuna inanıyorum. Umarım yakın zamanda işlemlere başlarım. Tüm gelişmeleri buradan da sizlerle paylaşmak isterim. Herkese sevgiler...