• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dhea ve omepa Q10 ile gebe kalan var mı?

ruhay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.756
Puanlar
53
Merhaba.Son adet tarihim 20 Eylül.Normalde 25-30 arası adet oluyorum.Adetim bayağı gecikti .42 gün geçti son adetimden.Geçen ay dhea biosteron ,omepa Q10 ve duphaston kullandım.Yumurta kalitesini arttıran ilaçlar ve özellikle ileri yaştaki kadınlarda işe yarıyormuş.Biraz araştırdım bu ilaçları kullandığı ay spontone gebelik elde eden çok kadın var.Kendi doktorum il dışında kontrolüm haftaya kaldı.Test yapayım diyorum eşim şimdilik yapma biraz daha bekle diyor.Negatif çıkarsa üzülürmüş.Bu ilaçlarla gebelik elde eden var mı acaba?Bu arada herhangi bir gebelik belirtisi yok.Ateş basması ve kabızlık var sadece.

Bu takviyeleri kullanan ve faydasını gören arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba gebelik oluştu mu merak ettim. Dhea ben de kullandım ancak çok yan etkisini gördüm. Kullanmayı kestim. Elimde biraz kullanılmış biesteron var hala kullanıyorsanız size gönderebilirim

Merhaba gebelik oluştu mu merak ettim. Dhea ben de kullandım ancak çok yan etkisini gördüm. Kullanmayı kestim. Elimde biraz kullanılmış biesteron var hala kullanıyorsanız size gönderebilirim
Ben kullanmaya başladım sonraki ay adet olmadım.Hatta iki aydır adet olmuyorum.Dhea dan kaynaklı mı bilmiyorum.Kan testi yaptım negatif bu arada.Gebelik yok.Duphastona başladım.Bugün bitiyor.

Ben ciddi bir tedavi sürecinde ve planlı uğraşta değildim ama korunmuyordum 1 yıldır ve amh düşüktü. Doktorum düşük ihtimal dediği için üzerine de düşmemiştim. Son gebelik öncesi 2 ay omepa q10 kullandım. Son ay da pregnacare for him for her eşimle birlikte kullandık. Tesadüf mü bilmiyorum tabi.

Ben ciddi bir tedavi sürecinde ve planlı uğraşta değildim ama korunmuyordum 1 yıldır ve amh düşüktü. Doktorum düşük ihtimal dediği için üzerine de düşmemiştim. Son gebelik öncesi 2 ay omepa q10 kullandım. Son ay da pregnacare for him for her eşimle birlikte kullandık. Tesadüf mü bilmiyorum tabi.
Omepa q10 ben de kullanıyorum.Bir aydır kullanıyorum.Dhea ile birlikte kullanıyorum.Sen doğal gebelik olacak yaştasın sanırım.Benim yaş 47.Ayrıca cinsellik isteğim sıfırlanmış durumda.Cinsellik de yok zaten.İlaçlar işe yarıyor belki ama ilişki yok işte

Omepa q10 ben de kullanıyorum.Bir aydır kullanıyorum.Dhea ile birlikte kullanıyorum.Sen doğal gebelik olacak yaştasın sanırım.Benim yaş 47.Ayrıca cinsellik isteğim sıfırlanmış durumda.Cinsellik de yok zaten.İlaçlar işe yarıyor belki ama ilişki yok işte

Evet ben 37 yaşımdayım ve bir oğlum vardı zaten. O yüzden temkinli yazdım. Tesadüf olabilir diye. Erken menapoz riskim vardı sadece tedavi sürecine girip stres olmak istememiştim.
Evet aktif cinsellik yaşamadan biraz zor :(

Bu takviyeleri kullanan ve faydasını gören arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Dhea bwn kullandim olmadi ama belki birseylere iyi gelmistir suandada balik yagi cinko ve d3 kullaniyorum bakalim

Dhea bwn kullandim olmadi ama belki birseylere iyi gelmistir suandada balik yagi cinko ve d3 kullaniyorum bakalim
İnşallah işe yarar canım.Ne zamandır gebelik düşünüyorsun

Merhaba DHEA yüksek çıkması hakkında bir bilginiz var mı
Bobrek ustu bezlerinin salgiladigi bir hormon diye biliyorum ama strest kortizon bozukluklar pcos insülin ve kan sekeri d3ngesizligi nadir bobrek ustu tumoru de dhea yuksek cikmasi i sagliyor diye biliyorum

Bobrek ustu bezlerinin salgiladigi bir hormon diye biliyorum ama strest kortizon bozukluklar pcos insülin ve kan sekeri d3ngesizligi nadir bobrek ustu tumoru de dhea yuksek cikmasi i sagliyor diye biliyorum
Teşekkür ederim

Back
X