H hattat7 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 89 78 38 44 5 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hattat7 #1 Merhaba , başlıktaki hormon tahlilimi nerede yaptirabilirim acaba. Sağlık ocağı veya devlet hastanesi dahiliye bölümü mü bakıyor. Teşekkürler
Merhaba , başlıktaki hormon tahlilimi nerede yaptirabilirim acaba. Sağlık ocağı veya devlet hastanesi dahiliye bölümü mü bakıyor. Teşekkürler
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.007 23.691 598 7 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hattat7 #2 Endokrin bakar büyük ihtimalle Tüp bebek için mi bu tahlil ilk defa duydum?
kahvesevenkadin Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2019 833 1.327 63 7 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hattat7 #3 hattat7 .!.: Merhaba , başlıktaki hormon tahlilimi nerede yaptirabilirim acaba. Sağlık ocağı veya devlet hastanesi dahiliye bölümü mü bakıyor. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Kadın doğum ya da endokrin bakar. Benim de aynı hormonum yüksekti baya iki katı falandı kadın doğumda bakmışlardı, sonra endokrinde bakmıştı.
hattat7 .!.: Merhaba , başlıktaki hormon tahlilimi nerede yaptirabilirim acaba. Sağlık ocağı veya devlet hastanesi dahiliye bölümü mü bakıyor. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Kadın doğum ya da endokrin bakar. Benim de aynı hormonum yüksekti baya iki katı falandı kadın doğumda bakmışlardı, sonra endokrinde bakmıştı.
H hattat7 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2020 89 78 38 44 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hattat7 #4 Saksi_Degilim_Ben .!.: Endokrin bakar büyük ihtimalle Tüp bebek için mi bu tahlil ilk defa duydum? Genişletmek için tıkla... Bu hormon gençlik hormonuymus Ideal rakamlar arasında ise yumurta kalitesi daha iyi oluyormuş. Yaş ile ters orantıorantılı bir hormon. Arastirdiklarimdan öğrendiklerim
Saksi_Degilim_Ben .!.: Endokrin bakar büyük ihtimalle Tüp bebek için mi bu tahlil ilk defa duydum? Genişletmek için tıkla... Bu hormon gençlik hormonuymus Ideal rakamlar arasında ise yumurta kalitesi daha iyi oluyormuş. Yaş ile ters orantıorantılı bir hormon. Arastirdiklarimdan öğrendiklerim
Elen123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2017 1.189 1.036 133 10 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hattat7 #5 hattat7 .!.: Merhaba , başlıktaki hormon tahlilimi nerede yaptirabilirim acaba. Sağlık ocağı veya devlet hastanesi dahiliye bölümü mü bakıyor. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinde kadın hastalıkları bölümünde yaptırmıştım ben.
hattat7 .!.: Merhaba , başlıktaki hormon tahlilimi nerede yaptirabilirim acaba. Sağlık ocağı veya devlet hastanesi dahiliye bölümü mü bakıyor. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinde kadın hastalıkları bölümünde yaptırmıştım ben.
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.767 En iyi cevaplar 1 86.869 798 10 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi hattat7 #6 Devlet Hastanesi'nde kadın doğum tahlilde istedi yapılmıştı. Normal seviyedeydi.