Ben kullanmaya başladım sonraki ay adet olmadım.Hatta iki aydır adet olmuyorum.Dhea dan kaynaklı mı bilmiyorum.Kan testi yaptım negatif bu arada.Gebelik yok.Duphastona başladım.Bugün bitiyor.Merhaba gebelik oluştu mu merak ettim. Dhea ben de kullandım ancak çok yan etkisini gördüm. Kullanmayı kestim. Elimde biraz kullanılmış biesteron var hala kullanıyorsanız size gönderebilirim
Omepa q10 ben de kullanıyorum.Bir aydır kullanıyorum.Dhea ile birlikte kullanıyorum.Sen doğal gebelik olacak yaştasın sanırım.Benim yaş 47.Ayrıca cinsellik isteğim sıfırlanmış durumda.Cinsellik de yok zaten.İlaçlar işe yarıyor belki ama ilişki yok işteBen ciddi bir tedavi sürecinde ve planlı uğraşta değildim ama korunmuyordum 1 yıldır ve amh düşüktü. Doktorum düşük ihtimal dediği için üzerine de düşmemiştim. Son gebelik öncesi 2 ay omepa q10 kullandım. Son ay da pregnacare for him for her eşimle birlikte kullandık. Tesadüf mü bilmiyorum tabi.
Omepa q10 ben de kullanıyorum.Bir aydır kullanıyorum.Dhea ile birlikte kullanıyorum.Sen doğal gebelik olacak yaştasın sanırım.Benim yaş 47.Ayrıca cinsellik isteğim sıfırlanmış durumda.Cinsellik de yok zaten.İlaçlar işe yarıyor belki ama ilişki yok işte
Dhea bwn kullandim olmadi ama belki birseylere iyi gelmistir suandada balik yagi cinko ve d3 kullaniyorum bakalimBu takviyeleri kullanan ve faydasını gören arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
İnşallah işe yarar canım.Ne zamandır gebelik düşünüyorsunDhea bwn kullandim olmadi ama belki birseylere iyi gelmistir suandada balik yagi cinko ve d3 kullaniyorum bakalim
2 yil oldu umarim seninde isine yarqr en kisa zamanda hamilelik hqberibi pqylasirsinİnşallah işe yarar canım.Ne zamandır gebelik düşünüyorsun
İnşallah canım benim2 yil oldu umarim seninde isine yarqr en kisa zamanda hamilelik hqberibi pqylasirsin
Aminnİnşallah canım benimRabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Merhaba DHEA yüksek çıkması hakkında bir bilginiz var mıDhea bwn kullandim olmadi ama belki birseylere iyi gelmistir suandada balik yagi cinko ve d3 kullaniyorum bakalim
Bobrek ustu bezlerinin salgiladigi bir hormon diye biliyorum ama strest kortizon bozukluklar pcos insülin ve kan sekeri d3ngesizligi nadir bobrek ustu tumoru de dhea yuksek cikmasi i sagliyor diye biliyorumMerhaba DHEA yüksek çıkması hakkında bir bilginiz var mı
Teşekkür ederimBobrek ustu bezlerinin salgiladigi bir hormon diye biliyorum ama strest kortizon bozukluklar pcos insülin ve kan sekeri d3ngesizligi nadir bobrek ustu tumoru de dhea yuksek cikmasi i sagliyor diye biliyorum
Rica ederimTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?