E esp_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2015 1 0 1 28 28 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi esp_ #1 Arkadaşlar saçlarım çok kısa uzatmak istiyorum Diamond Hair diye bi ürün var çok garanti veriyorlar kullanan varsa goruslerini yazabilir mi lütfen teşekkürler
Arkadaşlar saçlarım çok kısa uzatmak istiyorum Diamond Hair diye bi ürün var çok garanti veriyorlar kullanan varsa goruslerini yazabilir mi lütfen teşekkürler
T tugbakirtan Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2015 2 1 1 34 28 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi esp_ #2 mrb lar ben kullandım sıkayet bıle edemıyorum cunku ınstagram deepartmanına tek kısı bakıyor.benı heryerden engelledıler kotu yorum yaptım dıye.herkes kanıyor buna cunku kotu yorumlar sılınıyor SAKIN KANMAYIN DİAMOND HAİR YALAN !! HERKESI UYARIN PARAM BOŞA GİTTİ
mrb lar ben kullandım sıkayet bıle edemıyorum cunku ınstagram deepartmanına tek kısı bakıyor.benı heryerden engelledıler kotu yorum yaptım dıye.herkes kanıyor buna cunku kotu yorumlar sılınıyor SAKIN KANMAYIN DİAMOND HAİR YALAN !! HERKESI UYARIN PARAM BOŞA GİTTİ
S selenase Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2015 1 0 16 29 28 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi esp_ #3 kesinlikle igrenc biuun kullnm sclrini doky kafasac niakmiyor sikayet de edemiyorsun Sakin Alma Olan saclarinida doker
kesinlikle igrenc biuun kullnm sclrini doky kafasac niakmiyor sikayet de edemiyorsun Sakin Alma Olan saclarinida doker
davetsizkullanici Guru Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2012 4.145 6.666 448 28 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi esp_ #4 Bu ürünlerin sağlık bakanlığı onayı yoktur, kesinlikle kullanmayınız.