Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben diane 35 kullandim 5.gunu bas agrisi kalca agrisi ayakta kollarda kasilma oldu. Doktor haptan dolayi oldugunu soylediler.Benim gibi kullanip dokunanlar oldu mu olduysa kac gunde kendinize gelebildiniz simdiden tskler
5gün kullandım 3 sene geçmediBen diane 35 kullandim 5.gunu bas agrisi kalca agrisi ayakta kollarda kasilma oldu. Doktor haptan dolayi oldugunu soylediler.Benim gibi kullanip dokunanlar oldu mu olduysa kac gunde kendinize gelebildiniz simdiden tskler
Hadi ya uzuldum su olumu duyunca bende endiseledindim ins kotu bir sey olmaz5gün kullandım 3 sene geçmedi
kolum tutmadı ağrıda yaptı bıraktım ama arada koluma vuruyo yine
Arastirdim da olen kisinin cok olmus ve Hollanda da yasaklammis. Olum nedeni ise hormondan dolayi kan pihtilasmasi olmus o da olumune neden olmus. Ben kan tahlili yaptirdim bisey cikmadi pihtilasma olsaydi kan tahlilinde belli olurdu degil mi?Ben de sene başında 1 ay kullandım.. hiçbir yan etkisini görmedim.. her bünyede farklı olabiliyor.. ama uyuşma hissetmeye başladı iseniz; hapları hemen çöpe atın derim.. dr farklı bir ilaç onersin..
ilacı kullanmadan önce ufak bir araştırma yapmıştım.. hollanda da birçok kadının ölümüne sebebiyet vermiş.. bu yüzden sadece 1 ay kullandım ve yetti de çok şükür.. aman diyim bu tarz ilaçlardan yan etki görmeye başladığınızda derhal son verin.. Düzelir deyip geçmeyin.. acilen dr başvurun.. allah şifa versin..
Arastirdim da olen kisinin cok olmus ve Hollanda da yasaklammis. Olum nedeni ise hormondan dolayi kan pihtilasmasi olmus o da olumune neden olmus. Ben kan tahlili yaptirdim bisey cikmadi pihtilasma olsaydi kan tahlilinde belli olurdu degil mi?
Uyusma olmuyo sadece ayaklarimda kolumda kasilma oluyodu bugun baya iyiydim ama cok hafif oldu. Nereye gidicegimide bilmiyorum ki kimi noroloji diyo kimi fizik diyo. Eczaci komsumuz var dermatologa git o haptan dolayi olup olmadigini soyler ve seni yonlendir nereye gidicegini dedi. Gittim haptan dolayi olmustur gecer dedi hatta beyinsel olabilir mi dedim onunla alakali bisy degil dedi. Arada da gogsumde agirlik oluyo napsam bilmiyorum acile gittigimde tomografi de cektiler ondan da bisey cikmadiEvet evet.. pihtilasma kan tahlilinde ortaya çıkıyor.. sende de olsa çıkardı mutlaka.. ama uyusmalarin yada kasılmaların olduğunu yazmışsın.. bu da normal değil.. çünkü bu ilaç hormonları tetikliyor, kasları değil.. başka bir dr gidip sormanı tavsiye ederim.. zira senin için olumlu sonuç doğurmayabilir..
Uyusma olmuyo sadece ayaklarimda kolumda kasilma oluyodu bugun baya iyiydim ama cok hafif oldu. Nereye gidicegimide bilmiyorum ki kimi noroloji diyo kimi fizik diyo. Eczaci komsumuz var dermatologa git o haptan dolayi olup olmadigini soyler ve seni yonlendir nereye gidicegini dedi. Gittim haptan dolayi olmustur gecer dedi hatta beyinsel olabilir mi dedim onunla alakali bisy degil dedi. Arada da gogsumde agirlik oluyo napsam bilmiyorum acile gittigimde tomografi de cektiler ondan da bisey cikmadi
Insallah gecicidir yarin kadin dogum uzmanina gideyim madem. Ilac falan vermesin ya gozum cok korktu bu hormon ilacindan Bi kendime geleyim de sogan kurunu deniycem. Su an tek dusundugum kotu bisey olmamasi. Insalllah gecici bir durumdurİnşallah geçici bir sorundur.. bir de ekşi sözlük ve inci sözlükte kullanıp yorum atanlar var.. onları da bir gözden geçir istersen.. belki bir ortak nokta vardır..
gitmeyi düşündüğün dr branşı olarak da yine bir kadın doğum uzmanı olmalı.. ilacın sana yan etkisi olduğunu ve eş değer farklı bir ilaç tavsiye etmesini ışte.. öyle nörolog dermatalog da gerekmez umarım..
Insallah gecicidir yarin kadin dogum uzmanina gideyim madem. Ilac falan vermesin ya gozum cok korktu bu hormon ilacindan Bi kendime geleyim de sogan kurunu deniycem. Su an tek dusundugum kotu bisey olmamasi. Insalllah gecici bir durumdur