diane 35 ve değişik kanama sorunu

scarlite

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
14
0
29
9 temmuz günü diane 35 günü kullanmaya başladım. (adetin ilk günüydü.) 18. hapı alacağım gün sürtünme yollu bir ilişkim oldu. boşalma olmadı. zevk suyundan da emin değilim. ilacı da geç aldım biraz. ama 12 saati geçmediği için aldım ve kutumu bitirdim. kutu bittikten 3 gün sonra kanamam başladı. fakat adetten çok daha pembe, pıhtısız ve azdı. yine ilk günü olduğu için ikinci kutuya başladım ve adetim kesildi 2,5. günde. (yani bugün.) idrardan gebelik testi yaptım sonuç negatif. normalde 30-35 gün arasında adet görüyorum. gebelik ihtimali var mıdır? ikinci tahlile gerek var mıdır, varsa ne zaman yapmalıyım?

8 sene bu hapı kullandım. Diğer haplar da aynı mı bilemiyorum ama adet kanamam daha az oluyordu. Fakat benim bildiğim kullanma şekli kutu bittikten sonraki 7. gün ilaca başlamak. Acaba gün farkından dolayı mı kesinti oldu?

hiç bilmiyorum doktor ghep ilk günleri kullan dedi. ilk hapı içtim. azaldı ikinciyi içtim kesildi..
normalde aşırı derecede kırmızı ve pıhtılıyken şimdi bunların olmamaıs beni korkuttu üstüne görme mi diye :KK43:
bu arada bebek hayırlı olsun ablacım :)

Dediğim gibi ilaç adet kanamasını azaltıyor. Ben adet sancılarım için kullanmıştım. Hiç bir yan etkisini yaşamadım (bulantı, kilo, tüylenme vs.) Bnim fikrim yeni kullanmaya başladığın için bünyen alışmaya başlıyor olabilir. Rahat etmek için doktoruna sor ama gebelikten değildir emin ol. Teşekkür ederim bu arada. İstediğinde senin de darısı başına olsun. :KK16:

yok yok okulum bitsin öyle ablacım =)
benden de hiç yan etkisi olmadı. aynen sivilce ve sancı için 4 ay dedi. olabilir. ya bu tarz deneyimim ilk di. bir daha olmaz ya. korktum baya :KK70:

X