Sen yine de içine sinmeyen bir durumda doktor bilgisine başvur canım, için daha da rahat edecektir eminim..
Sınavının sonucu için çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı olduğuna inanıyorum, `hayır olandadır.` lafına binaen..
Her seferinde aynı sabrı gösterebilmek tahmin ediyorum ki çok zor, her seferinde metanetli olamayabilirsin elbette..
Üstelik iş koşuluna yüklediğin planlar varken..
Görünen o ki sabretmen gereken çok az bir yolun daha var..
Ve ben buna gerçekten inanıyorum ki çok çok çok daha güzel bir mesleğin sahibi olacaksın..
Sadece az daha sabır..
Bahsettiğin konuya göz attım ve çok üzüldüm, insanlar kılıf değiştiriyorlar vakit geçtikte..
Herşey yoluna girecektir, o konu için tavsiyem ise `abla` dediğin kişi ile oldukça mesafeli olman..
İllaki buzların eridiği vakit de olacaktır ama o insan karşısında biraz daha temkinli olmanda senin adına fayda var..
Mutlaka hallolacak ve bir olurunu bulacaktır yani, ama zamanla..
Sık sık İnşirah okumanı tavsiye ederim, için ferahlayacaktır..
Yeni bir hedef, yeni bir niyet de iyi gelecektir..
Hayatta bazen beklentilerimiz hiçbir şekliyle olmaz, bazense bizim bile tahmin edemeyeceğimiz kadar güzelini elde ederiz..
Hedefine öyle bir kitlen ki bu sefer kaçış şansı olmasın..
İşte bunun için haydi son kez `Virabismillah` vakti..
Diazem çok ağır bir ilaçtır bır yakınım kullanıyor insanı allak bullak eden uykusunu getiren salaklaştıran bir ilaç.
yeşil reçeteyle satılır
reçeten oldugu halde eczaneler bizde yok derler zor bulunur yani
ve solunumu yüzde 40 keser. bagımlılık yapar..
Dizarm iğnesi ile diazem hap farklıdır.
İğne sinir krizleri , özellikle panik atak nöbetlerinde adrenailini düzenlemek için yapılır.
İlacı genelde şizofreni hastaları içindir , bağımlılık yapar ve 1 aydan fazla kullanılmaması gerekir.
Korkacak bir şey yok. Eski bir panik ataklı olarak çok kez yemişimdir diazem iğne.
Uyku yapmaz zaten , hatta dediğin gibi sakinleştiğini bile farketmeyebilirsin ama yararı vardır o anki durumuna aslında.
Acımasıda muhtemelen hemşirenin tam yeri tutturamaması ya da kendini kasmandan olabilir.
Bu kadar sıkma canını canım. Herşey olacağına varır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?