Hikaye değilde benimki senin gibi eline mesleğin almış insanalrın hayattan ümitlerini kesmeleri beni şaşırtıyor.neden böyle oluyr?benim elimde bir mesleğim yok yarın evlenicem ve eşim değişirse kötü yönde bana artık seni istemiyorum git derse yada demezse ve beni aldatırsa ayrılmak isteyipte ayrılamazsam elimde bir mesleğim yok diye hayatın benim için ne kadar zor olduğunu bir kez daha hatırlıcam.
yani mesleğin elinde gelecekten korkun yoksa sevgilinden eşinden hiç korkma.çünkü yarınlar güzel hayal edilir her güzel şeyin içinde aşk mutlaka vardır.
Sertabın dediği gibide ''aşk seni bulabilirde...''ama bulamzsa korkmanı gerektirecek bir durumun yok bence.yarın öbürgün eşinle mutsuz lduğunda çekip gidebilme şansın bizlere göre 2 kat fazla.kendi kazandığın paranın keyfini çıkarmaya çalış bence.sen aşka kapılarını kapatmışsındır bide arkanı dönüp bi bakmışsındır aşkla tekrar karşı karşıyasın.
gördüğün olumsuzluktan sonra kendini kötü hissetmen çok doğal bu uzun sürse bile hücreler sürekli kendin yeniler