Dibe vurmuş durumdayım dualarım kabul olmuyor..

O kadar haklısınız ki... Gerçekten insan yokluk görünce en ufak şeyden mutlu oluyor. Huzurumuz var çok şükür, çok teşekkür ederim öpüyorum kocaman :)
Rica ederim canım 😘 bende çok öpüyorum.
Hayatta daima mutlu huzurlu sağlıklı kalın :KK51:

Ev almadan çocuk sahibi olmayın.
Evden kastım mülk arsa.
Şehirdışı olur başka yer olur.
Bir de tek çocukta kalın.
Inanın çok fark ediyor.
Çok çocuk çok masraftır.
28 yaşındasınız. 8 9 yil iyi birikim yapsanız çocuk olmadan ev mülk arsa alınır.
Inşallah 37 38 de de bir çocuğunuz nasip olur.

Rahat edersiniz.
38 çocuk için çok geç, 35 ve sonrası riskli diyor doktorlar

Böyle bi durumda yapacağım ilk şey 1+1 eve çıkmak(hem rşyadı az olur. Isınma problemi vs olmaz) zaman içinde illaki para birikir

520
777
519 7148

Bu sayıları bir yere yaz, imgele.

İlki para sayısı, ikinci mucize sayısı, üçüncü her şey mümkün sayısı.

Iş değiştirmek için, gelir artırmak için de sayılar var. Grigori Grabovoi sekansları diye ara internetten.

Işe yarayacağına eminim.

Insanlar ara ara bu düşüncelere girebiliyor. Bende bu şekilde düşünmüştüm bir zamanlar. Şimdi düşününce bu düşüncemin ne bana ne de çevreme faydası olmuş.

Huzurluyum şimdi bile arayıp teselli ediyor beni işten geliyot ders çalışyor sınavlara hazırlanıyor okadar çok çabaya rağmen neden rabbim bizi duymuyor
Eğer siz, dualarımla daha iyi iş ve daha çok para kazanacağımız bir işe girer mutlu oluruz umuduyla evlenecekseniz..baştan vazgeçin... Yaradanın planlarını bilemezsiniz.. 2000 TL ile geçinip mutlu olabilirim diyorsanız evlenin..fazlası olabilirde olmayabilirde ..ona güvenip evlenmeyin.. ( ben bekar halimle bile 2000 TL ile geçiremem mesela, ama bu benim standartlarıma göre) size ne yeter ne yetmez siz bileceksiniz. Tabi ki Allah her kuluna yetişir ama onun yöntemleri farklıdır.. Sakın dualarınız kabul olup daha fazla kazanırız umuduyla evlenmeyin. Bu parayla mutlu olabilecekseniz evlenin. Para her şey değil ama çok şey ne yazık ki şu hayatta..

520
777
519 7148

Bu sayıları bir yere yaz, imgele.

İlki para sayısı, ikinci mucize sayısı, üçüncü her şey mümkün sayısı.

Iş değiştirmek için, gelir artırmak için de sayılar var. Grigori Grabovoi sekansları diye ara internetten.

Işe yarayacağına eminim.

Bi yere yaz derken? Elimin altında olan bi yer mi olmalı yoksa görünmemesi gereken bir yer mi vs biraz daha acıklayıcı olabilir mi

Çevremden sürekli geçinmek çok zor kira çok zor mutfak masrafına yetişemiyorsun diye bir takım şeyler duyunca düğün vakti yaklaşınca ve iş olayıda olumsuz olunca sonuc benim gibi bir ruh hastası cıkıyor ortaya. O kadar istiyorumki bende sizler gibi gereksiz kuruntu yapmısım demeyi anlatamam size
Onlar kuruntu değil aslında..siz sevdiğiniz için açlık sınırında yaşamaya razı musınız değil misiniz önemli olan olan o ?? Razıysanız kanaat edip geçinir gidersiniz..bunu yazan kişiler geçinmeye gönlü olup elindekine kanaat edenler .

Eğer siz, dualarımla daha iyi iş ve daha çok para kazanacağımız bir işe girer mutlu oluruz umuduyla evlenecekseniz..baştan vazgeçin... Yaradanın planlarını bilemezsiniz.. 2000 TL ile geçinip mutlu olabilirim diyorsanız evlenin..fazlası olabilirde olmayabilirde ..ona güvenip evlenmeyin.. ( ben bekar halimle bile 2000 TL ile geçiremem mesela, ama bu benim standartlarıma göre) size ne yeter ne yetmez siz bileceksiniz. Tabi ki Allah her kuluna yetişir ama onun yöntemleri farklıdır.. Sakın dualarınız kabul olup daha fazla kazanırız umuduyla evlenmeyin. Bu parayla mutlu olabilecekseniz evlenin. Para her şey değil ama çok şey ne yazık ki şu hayatta..

Hayır tabiki lisans mezunuyuz ekstra lisanslarımız var 2 mizde 2.üniversitemizi okuyoruz sadece dualarla değil tabiki gerekeni yapıp rabbimden diliyoruz ve hep son adımda eleniyoruz sanırım bişiler yanlış.. beni zaten umutsuzluğa sokanda bu belki bi kapı açılsa dünyanın en mutlu insanı olabilirm

Onlar kuruntu değil aslında..siz sevdiğiniz için açlık sınırında yaşamaya razı musınız değil misiniz önemli olan olan o ?? Razıysanız kanaat edip geçinir gidersiniz..bunu yazan kişiler geçinmeye gönlü olup elindekine kanaat edenler .

Açlık sınırı mı

Endişenizi ve kaygınızı çok iyi anlıyorum.
Yorumları okuduğumda geneli sizi stresli,panik görmüş ama bu devirde soğukkanlı olmak çok da mümkün olmayabiliyor.
Öncelikle şu zihniyet varsa anında aklınızdan silin,gitsin.
Bir kere evleniyorum.hersey dört dörtlük olsun.
Böyle bir dünya yok öncelikle,
Bende 28 yaşındayım. Yaklaşık 5 yıldır çalışıyorum,bankacıyım.
Eşimin maaşı öyle az ki .. Arabanın benzini marketine vs gidiyor hiç görmüyorum bile.
Evlendiğimde evimi gorsen öğrenci evinde daha çok eşya vardır dersin. Çünkü eşyaya önem vermedim.
Düğün yapmadım. Sade bir nikahla evlendim.
Eşyaya önem vermedim. Minimal düzeyde yaşamaya çalışan bir bireyim.
Para kolay kazanılmıyor.
Eşya aldıkça eşyanın kölesi oluyorsun.
Buna gerek yok.
4 yıllık evliyim. Bir kızım var , 3 ülke gezdim. Bir de araba alabildim.
Hayata nasıl baktığına bağlı...

Böyle umut verici hikayeler beni çok umutlandırıyor
9 yaşında anne kaybı
11 yaşında yatılı okul
18 yaşında tıp fakültesi
20 yaşında evlilik+ 3 yaşında bir çocuk
(Yeni gelin anne)
25 yaşında ilk doğum
37 yaşında dördüncü annelik
Ve çok şükür
Birgün değil bir an ölmeyi düşünmedim

Endişenizi ve kaygınızı çok iyi anlıyorum.
Yorumları okuduğumda geneli sizi stresli,panik görmüş ama bu devirde soğukkanlı olmak çok da mümkün olmayabiliyor.
Öncelikle şu zihniyet varsa anında aklınızdan silin,gitsin.
Bir kere evleniyorum.hersey dört dörtlük olsun.
Böyle bir dünya yok öncelikle,
Bende 28 yaşındayım. Yaklaşık 5 yıldır çalışıyorum,bankacıyım.
Eşimin maaşı öyle az ki .. Arabanın benzini marketine vs gidiyor hiç görmüyorum bile.
Evlendiğimde evimi gorsen öğrenci evinde daha çok eşya vardır dersin. Çünkü eşyaya önem vermedim.
Düğün yapmadım. Sade bir nikahla evlendim.
Eşyaya önem vermedim. Minimal düzeyde yaşamaya çalışan bir bireyim.
Para kolay kazanılmıyor.
Eşya aldıkça eşyanın kölesi oluyorsun.
Buna gerek yok.
4 yıllık evliyim. Bir kızım var , 3 ülke gezdim. Bir de araba alabildim.
Hayata nasıl baktığına bağlı...

Çalıştığımız sektör aynı desem..
İnanın yemin ederim lüksün paranın malın mülkün kölesi değilim tek istediğim rahat olacakmıyım muhtaç olmak istemiyorum tek düşüncem bu yoksa azla yetinen biriyim zaten

Back
X