- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi sunshineee3
Şu mesajınızı okuyana kadar hayata gerçekçi bakan biri olarak okudum konuyu ama acaba maddiyat dışında kafanıza takılan başka sorunlarınız mi var, bu kısmı iyice düşünün bence.Hersey ayarlandı nasıl diyebilirim biraz daha erteleyelim diye o kendine guveniyor problem benim düşüncelerimde olumsuzluklardan vazgecemiyorum
Maddiyat kısmına gelince evlenmeye karar vermeden once hiç mi birikim yapmadınız, iyi gün kötü gün olur diye kenara birşey atmadiniz mi?
İkinizinde yaşı çok genç, KPSS ye doğru düzgün çalışıp atanma fırsatı yakalayabilirsiniz.
İstanbul'da 2 bin TL ile geçinmek kolay degil ama kafanızda bu kadar soru varken size daha da zor olur.
Doğru planlama ve para yönetimi ile elinize geçen para ile hayatınıza tabiki devam edersiniz ama standartları yüksek bir yaşam isteğiniz varsa yine bu alırsınız.
Benim önerim hayattan ne istediğinize karar verip ona göre adım atmanız yönünde.
Para herşey değil ama iki gönül bir olunca da samanlık seyran olmuyor.
Ağır olduysa kusura bakma,ben de zor şeyler yaşadım.
evlendigimiz yıl çok iyi şartlarda yaşarken eşim iflas etti, o zamanın şartlarında sadece benim maaşım ile kira, kredi kartı, mutfak, fatura derken birde hastalık yaşadık. Çok şükür ikimizin de mesleği var.6 yilda en az iki ev parası kadar iflasın borçlarini ödedik.
Bunları yasarken, bir gün bile para yüzünden huzursuzluk olmadı evimizde, içimizde umutsuzluk olmadı, sağlık olsun yaparız dedik.
Çok şükür geçti, şimdi evimizin borcunu ödüyoruz.