Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle de sorunlarım var , enerjisizlik git gide artan bişey , fazlaca hassas yapıdayım, bu da beni insanların hatalarına karşı toleranssız yapıyorsadece derdinizi dinleyenlerle arkadaşlık etmeniz (ki bu sizi iyice dertlerinize gömer) ve eşiniz varken bile yalnız hissetmeniz bana normal gelmedi.
enerjim isteğim yok diyorsunuz da bu hep olan bir şey mi yoksa şimdilerde mi başladı.
Ben akrabalarımın hatta ailemin içinde de yalnız hissediyorumBenm de bu şehirde eşim ve 2 aylık kzımdan başka kimsem Yok.Eşim varken yalnız hissetmiyorum da haftasonu AVM'ye gidince içim buruldu,gidecek görüşecek kimsemiz yok diye.
Ama eşin varken yalnız hissetmen garip bence
Eşimle de sorunlarım var , enerjisizlik git gide artan bişey , fazlaca hassas yapıdayım, bu da beni insanların hatalarına karşı toleranssız yapıyor
Olabilir , almadım bu konu için , aile terapisti aldık çoğu defa ama sorun sadece eşimle değil kendimle olduğuna inanıyorum artıkYardım almayı denediniz mi
Tükenmişlik sendromu filan mı acaba
Olabilir , almadım bu konu için , aile terapisti aldık çoğu defa ama sorun sadece eşimle değil kendimle olduğuna inanıyorum artık
Ben akrabalarımın hatta ailemin içinde de yalnız hissediyorum
ben de evliyim çalışıyorum , eşimin memleketindeyim , 1 saatlik uzakta büyük bir ailem var ama yine de kendimi çok yalniz hissediyorum bazen . İkizler burcuyum , sürekli melankoli bir tarzim var ,duygusal yapım fazlasıyla agir basıyor .Olabilir , almadım bu konu için , aile terapisti aldık çoğu defa ama sorun sadece eşimle değil kendimle olduğuna inanıyorum artık
Aslında keyifli zamanlarımız o yalnızlığı hissetmiyorum bunkadar , eşime le olan sorunlar içimde büyüdüğünde daha yalnız hissediyorum , aslında eşimle de ailemle de sorunlu olduğum konular var , ben çok hassasım sanırım , hemen kendimi kapatıyorum , sorun yaşamamak adına insanalrdan içten içe kaçıyorum , nu sabah farkettim ki iş yerimde arabayı parkederken bile sürekli kuytu Bi yerler arıyorum , arabam bile diğerlerinden uzak olsun modundayım, bi kaçış var bilmiyorum özgüven eksikliği de olabilir insanların beni kullanacağı düşüncesi ve ya sorun yaşarsak bi konuda benim çok yıpranacağım düşüncesi de olabilir ..Belki sebebi, eşinle olan sorunlu ilişkinizdir.. Hayata, insanlara karşı şevkini, hevesini ve enerjini çekiyordur.
Eşinle keyifli zamanlarınızda yine böyle bir yalnızlık, sabırsızlık durumu oluyor mu?.
sanıırm bu yalnızlık duygusuna iten en büyük sebep eşle tam bir bütün olamamkBende aynı durumdayım. Kalabalık içinde yalnızlık çekiyorum.
iş yerinde yada arkadaşlar arasında sıkıntı yok aslında. gayet fazlaca sosyal bir insanım.
Ama evin içine girince boğulacak gibi oluyorum.
eşimle iletişim sıfır. iyi yada kötü hiç bir şeyi paylaşmıyoruz. içimizden sohbet etmek gelmiyor. Çocuklar bi kaç gündür annemlerle şehir dışındalar. akşam yemek sonrası farklı odalara çekiliyoruz. sonrası uyku sonra ertesi gün yine aynı. sadece iki kelimelik mesaj atıyorum "ekmek al". Nereye kadar devam edecek bilmiyorum. boşanmayı bile beceremedik...
aile olamadığımızı düşünüyorum.sanıırm bu yalnızlık duygusuna iten en büyük sebep eşle tam bir bütün olamamk