Dibine kadar yalnızlık

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
evli ve çalışan biri olarak bu duyguyu çok yoğun hissediyorum
benim gibi olan var mı nasıl aşılır?

Yalnızlık herkesin arada hissettiği bir duygu.
Ancak evli ve çalışan biri olarak kendinizi sık yalnız hissediyorsanız bir problem var demektir bence.

Eşiniz yanınızda değil mi?
Kız arkadaşlar edinebilirsiniz ailecek filan görüşmeler yapılabilir çalışıyorsunuz sonuçta yok mu davet edebileceğiniz arkadaşınız

arkadaş edinecek gücm de yok, enerjim de neşem de
sadece derdimi dinleyenlerle iletişime devam ettiğim bi kaç arkadaşım var hepsi bu,
eşim ara ara il dışına çıkıyor ama o varken de yalnız hissediyorum

Benm de bu şehirde eşim ve 2 aylık kzımdan başka kimsem Yok.Eşim varken yalnız hissetmiyorum da haftasonu AVM'ye gidince içim buruldu,gidecek görüşecek kimsemiz yok diye.

Ama eşin varken yalnız hissetmen garip bence

sadece derdinizi dinleyenlerle arkadaşlık etmeniz (ki bu sizi iyice dertlerinize gömer) ve eşiniz varken bile yalnız hissetmeniz bana normal gelmedi.
enerjim isteğim yok diyorsunuz da bu hep olan bir şey mi yoksa şimdilerde mi başladı.

sadece derdinizi dinleyenlerle arkadaşlık etmeniz (ki bu sizi iyice dertlerinize gömer) ve eşiniz varken bile yalnız hissetmeniz bana normal gelmedi.
enerjim isteğim yok diyorsunuz da bu hep olan bir şey mi yoksa şimdilerde mi başladı.
Eşimle de sorunlarım var , enerjisizlik git gide artan bişey , fazlaca hassas yapıdayım, bu da beni insanların hatalarına karşı toleranssız yapıyor

Benm de bu şehirde eşim ve 2 aylık kzımdan başka kimsem Yok.Eşim varken yalnız hissetmiyorum da haftasonu AVM'ye gidince içim buruldu,gidecek görüşecek kimsemiz yok diye.

Ama eşin varken yalnız hissetmen garip bence
Ben akrabalarımın hatta ailemin içinde de yalnız hissediyorum

Olabilir , almadım bu konu için , aile terapisti aldık çoğu defa ama sorun sadece eşimle değil kendimle olduğuna inanıyorum artık
ben de evliyim çalışıyorum , eşimin memleketindeyim , 1 saatlik uzakta büyük bir ailem var ama yine de kendimi çok yalniz hissediyorum bazen . İkizler burcuyum , sürekli melankoli bir tarzim var ,duygusal yapım fazlasıyla agir basıyor .
Yalnızlığımı bastırmak icin günlük tarzı yazıyorum , duygularimi ,sevinclerimi , beni bu hale getiren durumları , bana iyi geliyor , siz de yapabilirsin

Bence herkes yalniz bu dunyada oyle düşün.etrafin kalabalik da olsa,annen,baban,kardesin,eşin de olsa yalnizsin. Bazi kararlarinda yalnizsin mesela her ne kadar sana destek olan insanlar olsa dahi.aslinda hayatin işleyişi , doğasi boyle.
Beraber oldugun anlarin tadini cikar iyi ,kötü istedigini paylaş ama onun disinda çok da düsünme....

Belki sebebi, eşinle olan sorunlu ilişkinizdir.. Hayata, insanlara karşı şevkini, hevesini ve enerjini çekiyordur.

Eşinle keyifli zamanlarınızda yine böyle bir yalnızlık, sabırsızlık durumu oluyor mu?.

Belki sebebi, eşinle olan sorunlu ilişkinizdir.. Hayata, insanlara karşı şevkini, hevesini ve enerjini çekiyordur.

Eşinle keyifli zamanlarınızda yine böyle bir yalnızlık, sabırsızlık durumu oluyor mu?.
Aslında keyifli zamanlarımız o yalnızlığı hissetmiyorum bunkadar , eşime le olan sorunlar içimde büyüdüğünde daha yalnız hissediyorum , aslında eşimle de ailemle de sorunlu olduğum konular var , ben çok hassasım sanırım , hemen kendimi kapatıyorum , sorun yaşamamak adına insanalrdan içten içe kaçıyorum , nu sabah farkettim ki iş yerimde arabayı parkederken bile sürekli kuytu Bi yerler arıyorum , arabam bile diğerlerinden uzak olsun modundayım, bi kaçış var bilmiyorum özgüven eksikliği de olabilir insanların beni kullanacağı düşüncesi ve ya sorun yaşarsak bi konuda benim çok yıpranacağım düşüncesi de olabilir ..

Bende aynı durumdayım. Kalabalık içinde yalnızlık çekiyorum.
iş yerinde yada arkadaşlar arasında sıkıntı yok aslında. gayet fazlaca sosyal bir insanım.
Ama evin içine girince boğulacak gibi oluyorum.
eşimle iletişim sıfır. iyi yada kötü hiç bir şeyi paylaşmıyoruz. içimizden sohbet etmek gelmiyor. Çocuklar bi kaç gündür annemlerle şehir dışındalar. akşam yemek sonrası farklı odalara çekiliyoruz. sonrası uyku sonra ertesi gün yine aynı. sadece iki kelimelik mesaj atıyorum "ekmek al". Nereye kadar devam edecek bilmiyorum. boşanmayı bile beceremedik...

Bende aynı durumdayım. Kalabalık içinde yalnızlık çekiyorum.
iş yerinde yada arkadaşlar arasında sıkıntı yok aslında. gayet fazlaca sosyal bir insanım.
Ama evin içine girince boğulacak gibi oluyorum.
eşimle iletişim sıfır. iyi yada kötü hiç bir şeyi paylaşmıyoruz. içimizden sohbet etmek gelmiyor. Çocuklar bi kaç gündür annemlerle şehir dışındalar. akşam yemek sonrası farklı odalara çekiliyoruz. sonrası uyku sonra ertesi gün yine aynı. sadece iki kelimelik mesaj atıyorum "ekmek al". Nereye kadar devam edecek bilmiyorum. boşanmayı bile beceremedik...
sanıırm bu yalnızlık duygusuna iten en büyük sebep eşle tam bir bütün olamamk

sanıırm bu yalnızlık duygusuna iten en büyük sebep eşle tam bir bütün olamamk
aile olamadığımızı düşünüyorum.
Ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz.
eve birşey alacaksa bile annesin babasına danışır.
kendi başına hiçbişey yapamaz ya anneden ya babadan fikir danışır.
Ya ben ben neyim o evde?
bizi bu hale getirende bu davranışları zaten. o öyle yaptıkça soğudum buz gibiyim.

Back
X