• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diclemurat'ın cici çeyizleri :)

diclemurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
68
bir süredir çeyiz hazırlığı içindeyim düğün tarihimiz daha belli olmadı ama ben aldıkça alıyorum ::) eskiden kıyafet almak dışında alışverişi hiç sevmezken şimdi bütün dikkatimi neredeyse çeyiz alışverişine verdim :) çok zevkli bişeymiş ama allah herkese nasip etsin ... şimdi geçiyorum aldıklarıma :)

Eki Görüntüle 610814 $Bernardo-kahvaltı-takımı-400x266.webp $catal kasık.webp $Fotoğraf0617.webp $4ee54533-9694-471e-9b7f-4c4584c27f9c.webp yemek yakımı, kahvaltı takımı ve onlara ait çatal bıçak takımları

$DSC06030.webp $Fotoğraf0623.webp $Fotoğraf0692.webp $DSC06031.webp
gündelik tabak ve çatal kaşıkları

$150120-fms-inci-6-parca-celik-sahan-seti-r1.webp $FO,2521,15,korkmaz-a1927-tulipa-tencere-seti.webp $düdüklü.webp $tencere2-4.webp
çelik ve teflon tencereler çelik sahan seti ve düdüklü

$3-Lu-Kelepceli-Pasta-Ve-Kek-Kaliplari-Kek-Kalibi__43767340_0.webp Eki Görüntüle 610829 $havan.webp
blender, kek kalıpları ve havan

$fotoğraf0674...webp $Fotoğraf0619.webp $baharatlık.webp $Fotoğraf0620.webp
baharat takımı, cezve kahve fincanları

$DSC06029.webp $cay bardak.webp $ikea kadeh.webp $su bardak.webp
bardak ve kadehler

$DSC06023.webp $bernardo rende.webp $DSCF4452.webp $DSCF4454.webp
limonluk süzgeç rende

$DSCF4453.webp $DSC06047.webp $Fotoğraf0655.webp $Fotoğraf0713.webp Eki Görüntüle 610858 $kase2.webp $pr_01_2069_min.webp kaseler

$kavanoz.webp $Fotoğraf0687.webp $DSC06026.webp $kavanoz2.webp
$kare.webp
kavanozlar

$saklama kabı.webp $Fotoğraf0688.webp $Fotoğraf0676.webp $Fotoğraf0675.webp $Fotoğraf0674.webp $Fotoğraf0652.webp $DSCF4447.webp $DSCF4445.webp $DSCF4443.webp $Fotoğraf0647.webp plastik araç gereç, saklama kapları ve diğer ıvır zıvırlar :)

$tuzluk karabiberlik.webp $kesme tahtası.webp $Fotoğraf0712.webp $Fotoğraf0650.webp
yağdanlık, kesme tahtası, bıçak ve tuzluk karabiberliklerden bazıları:)

$DSCF4455.webp $Fotoğraf0680.webp $DSC06055.webp $Fotoğraf0683.webp
cici mutfak önlüğüm :) onu çok aradım :) mutfak havluları ve tepsim..

$Fotoğraf0644.webp $Fotoğraf0616.webp $Fotoğraf0615.webp $Fotoğraf0612.webp $Fotoğraf0611.webp $Fotoğraf0636.webp Eki Görüntüle 610895 $Fotoğraf0601.webp $DSCF4428.webp $DSC06041.webp $DSC06039.webp
uyku seti, nevresim ve battaniye. bunların çoğunun internette resmi yok malesef :(

$Fotoğraf0613.webp $Fotoğraf0678.webp $DSC06038.webp $DSC06037.webp
$DSC06036.webp $Fotoğraf0604.webp $bornoz takımı.webp $banyo takımı.webp
bornoz takımı, banyo havluları, ve kelebekli sabunluk:)

$Fotoğraf0689.webp $FC9225-500x500.webp $DSC06033.webp
elektrik süpürgem ve askılarım :)

şimdilik bu kadar kızlar daha çok eksiğim var biliyorum. daha tecrübelilerden yardım istiyorum :)

Eklentiler

• $AAAAAlRW6QgAAAAAAOCNXQ.webp
    $AAAAAlRW6QgAAAAAAOCNXQ.webp
    4 KB · Görüntüleme: 123
cezvemi aşağıya eklemiş niye öyle yaptı anlamadım neyse:) kızlar yorumlarınızı beklerim :)

Canımm ilk yorum benden galiba, uğur getirsin inşallah sana.
Maşallah canımm ben hepsini çok çok beğendimm, aşkla,mutlulukla güzel günlerde kullanın inşallah,Allah tamamına erdirsin canımm..:nazar::nazar::16::16:

Maşallah. :nazar:
Baharatlıklarınız harika, ben de ondan aldım, daha kullanmak nasip olmadı ama çok çok güzel. :)
Bir de gündelik tabaklarınıza ve fincan setlerinizi çok beğendim. Sadecik, çok hoş. :)
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin. :nazar::nazar::nazar:

Canımm ilk yorum benden galiba, uğur getirsin inşallah sana.
Maşallah canımm ben hepsini çok çok beğendimm, aşkla,mutlulukla güzel günlerde kullanın inşallah,Allah tamamına erdirsin canımm..:nazar::nazar::16::16:

evet ilk yorum senden gelmiş işallah uğur getirir :) çok teşekkür ederim bende güzel günlerde kullanabilmek için can atıyorum :)

Maşallah. :nazar:
Baharatlıklarınız harika, ben de ondan aldım, daha kullanmak nasip olmadı ama çok çok güzel. :)
Bir de gündelik tabaklarınıza ve fincan setlerinizi çok beğendim. Sadecik, çok hoş. :)
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin. :nazar::nazar::nazar:

amin canım çok sağol :) baharatlıkları annem almış bende görünce çok beğenmiştim gündelik tabakları nişanlımla seçtik dümdüz olsun sade olsun istedik ikimizde :)

tüm LDIKLrın çok guzel canım allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah... bardak takımların cok sade ve guzeller (kadeh, su bardagı...) bunlar mısafırlık mı yoksa gunluk mu ? ve nerelerden aldın acaba? bende oluşturmak ıstıyorum da ama daha begendıgım bırsey cıkmadı bernardo grace serısı dıkkatımı cektı onun dışında yok...

canım çok sağol :) bende bernardodan alışveriş yaparken kadeh takımlarına bakmıştım ama almaktan vazgeçtim sonra çok pahalı gelmişti :) kadehleri ikeadan aldım su bardağım ve çay bardaklarım paşabahçe kipadan almıştım ve diğer tüm alışveriş yerlerinde var nerdeyse :) ve çok uygun oldu ben hem misafirlik hem de günlük olarak düşündüm o şekile ayırmadım pek bi tek yemek takımımı misafirlik olarak ayırdım onun dışında herşeyimi gündelik olarak kullanıcam :)

ayy çok güzeel aldıkların canım iyi günlerde aşkla mutlulukla kullan :46::46::46:

Allah huzurla kullanmanızı nasip etsin,hayırlı olsun...kahwaltı takımının markası nedir? renklerini çok beğendim:) Yemek takımımız aynı çok beğenerek almıştım

canım çeyizlerinin hepside çok güzel güle güle kullan baya yol katetmişsin devamınıda bekliyoruz

Topiğin hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan aldıklarını inşallah, hepsi çok hoş :16:

güle güle aşkla kullan canım bayağı almışsın maşallah görülen o ki en çok cam ürünlerine ağırlık vermişsin bende cam ve porselen ürünlerine ağırlık veririm :34:hepside çok güzel:16:

güzel günlerde aşkla kullan

ayy çok güzeel aldıkların canım iyi günlerde aşkla mutlulukla kullan :46::46::46:

Topiğin hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan aldıklarını inşallah, hepsi çok hoş :16:

canım çeyizlerinin hepside çok güzel güle güle kullan baya yol katetmişsin devamınıda bekliyoruz

çeyizlerin çok güzeller aşkla kullan cnaım:16:

sağolun canlarım inşallah allah hepimize kısmet etsin güzel günlerde kullanmayı ..:) mutfak eşyalarına iyce yoğunlaştım onları bitirmek istiyorum tamamen ama eksiklerim var hala ıvır zıvır çok şeyi var mutfağın :)

Allah huzurla kullanmanızı nasip etsin,hayırlı olsun...kahwaltı takımının markası nedir? renklerini çok beğendim:) Yemek takımımız aynı çok beğenerek almıştım

sağol canım amin :) kahvaltı takımını bernardodan almıştım pembiş pembiş benimde çok hoşuma gitmişti :) yemek takımıda ordan zaten yemek takımını almayı kafama koymuştum o modeli sonra gezinirken orda kahvaltı takımını görmüşütm oda çıksın aradan dedim :) sende güle güle kullan canım :)

güle güle aşkla kullan canım bayağı almışsın maşallah görülen o ki en çok cam ürünlerine ağırlık vermişsin bende cam ve porselen ürünlerine ağırlık veririm :34:hepside çok güzel:16:

sağol canım çok teşekkür ederim :) cam ürünleri doğru söylüyosun mutfak çeyizini bitirmeye karar verdim öncelikle o daha zor geldi çünkü :) aslında çaydanlığmı filanda aldım ama resmini koyamadım internette yoktu resmi bende çekemedim resmini çoğu diğer eşyamla beraber büyük bi çeyiz yığınının altında kaldı :) hepsini çıkarıpta resmini çekemiyorum :)

hepsi çok güzelmiş özellikle de havanını çok beğendim :1: Allah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin inşAllah :nazar:

Hepsi çok güzel.
Kahvaltı çatal-bıçak takımına bayıldım. Güle güle kullan.

Back
X