yumurta-yoğurt-süt ve sıvı yağı mikserle çırpıyoruz,ardından kabartma tozu,tuz,pul biberi
ekleyip tekrar çırpıyoruz. En son didiklediğimiz yufkaları ekleyip kaşıkla iyice(bu noktada ben
ellerimi kullandım) karıştırıyoruz. Yuvarlar borcama döküp üzerine 1-2 avuç galeta unu serpiyoruz ve 200 derecede 25-30 dk. üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
canım iç malzemesini yufkaların bir kısmını tepsiye döktükten sonra arasına mı yayıyoruz?
yok güzelim hepsini karıştırıp borcama öyle koyuyoruzCanım iç malzemesini yufkaların bir kısmını tepsiye döktükten sonra arasına mı yayıyoruz?
olur heralde,baharatını bol koyarsın...iç malzeme konmadanda yapılabilir mi bu börek
sade olarak??
haklısın canım,yapılış aşamasında unutmuşum,düzelttimkızlar ama patates ve peynirden de bahsediliyor tarifte...
liza canim bende buna benzer bir tarif yapiyorum ve peynirini direk sivi malzemesine rendeliyorum
megilaramizin kastida o olabilir
yada yufkanin yarisini borcama koyup ortaya ic harci ve daha sonra kalaniyla kapatip firinlanada bilir
konu sahibi gelince aydinlatir bizi eminim
Deniycem en kısa sürede.
Durun bi çıktısını alayım bu tarifin, sonrada tarif dosyama koyayım. Ansiklopedi olacak yakında o dosya, meydan larus haltedecek yanındakaydirigubbakcemile3
ay süper hem kolaymışta zemuszemus
cumartesı denıcem deee patato ciğmi rendelıcem..cahıllıme verrrzemuszemus
çok güzel görünüyor çokta güzel kabarmış hamur olmuyor değilmi
Yuvarlar borcama derken nedir anlayamadım borcamın türümüdür yoksa yuvarlayıp mı demek istediniz pazartesi misafirim gelecek eger basit ve güzel oluyorsa denemek istiyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?