Kum boncuklarla yaptığının geniş kısmını nasıl yaptın yav çözemedim ördünmü ne yaptın anlamadım ama ben. hepsi çok süper olmuş.anlatırsan dahada süper olucak sevgiler
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
:uhm: bi şey sormak istiyorum ilk önce takılarınızı çok beğendiğimi itiraf etmeliyim bu arada neden bilmiyorum ama bi türlü beceremedim doğru yazışmayı bana nasıl olası gerektiğini anlatırmısın lütfeen çünkü msn hotmailme e mail geliyo bende ordan açıp bakıyorum ama galiba bazıları yalnış oluyo yani başkalrının adına yazıyormuşum off yaaa ama ben kendi e mailimden bakıp açıyorum sayfayı neyse cevaplamak zorunda değilsin tabiki ama yardım edersen çok sevinirim
Çok güzeller ellerine sağlık. Ben özellikle o fimo(galiba adı buyduyerimseniben) hamurundan olanı sevdim ve şimdi bu konuyu arastırıcam, çok güzel. bu hamuru nereden alıyorsunuz? u konuda yardımcı olurmusun?
iyi çalışmalar.....
Didosh ellerine sağlık canım, hepsi birbirinden güzel. Ben de arada aşka gelip yapıyorum bir şeyler. Zaman bulursam fotoğrafını çeker yollarım. Seninkilerden de kopya çekebilir miyim arada? Yoksa her hakkı saklı mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?