didoshun taki sarayi :)

didosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
1.509
3
116
42
İstanbul
Daha once takilarimi Çeşitli takı modelleri ve şemaları topigine eklemistim ama gormeyenler icin ayrica topic actim yeni yeni modeller yaptikca bu topicte paylasmaya devam edicem :) Umarim begenirsiniz

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Kum boncuklarla yaptığının geniş kısmını nasıl yaptın yav çözemedim ördünmü ne yaptın anlamadım ama ben. hepsi çok süper olmuş.anlatırsan dahada süper olucak sevgiler

:))) begendigine sevdim cok tskur ederim

nasil yaptigimi anlatiyim

boyun kisminda 7 sira boncuk var.ayrica 7 sira daaha boncuk dizdim yalnizca boylari farkli uzunlu kisali sonra onlarin hepsini birlestirip boyun kismina gecirdim o gozuken puskul goruntusunu olusturdum
ilkbasta puskul kismi yaptigim yere kalin telin ucunu kıvırıp sıkıstırdim diger kum boncukarina uygun iri kum boncuklarini tele karisik karisik gecirip ben 11 sira doladim (boyunu kendi zevkine gore ayarbiyabilirsin) en sonunuda ayni sekilde telin ucunu kıvırıp gizleyerek sabitledim.. :)

arada kullanilan cicek ve yaprak aparatlar fümo hamurundan yapiliyor.. annem kursta ogrenmis yapti dizaynini ben yaptim :)

bu taki tamamen anneme ait kursta ogrenmis..cok degisik ve guzel duruyo..
basimiza baglaadigimiz yemeniden yapiliyor :)

:uhm: bi şey sormak istiyorum ilk önce takılarınızı çok beğendiğimi itiraf etmeliyim bu arada neden bilmiyorum ama bi türlü beceremedim doğru yazışmayı bana nasıl olası gerektiğini anlatırmısın lütfeen çünkü msn hotmailme e mail geliyo bende ordan açıp bakıyorum ama galiba bazıları yalnış oluyo yani başkalrının adına yazıyormuşum off yaaa ama ben kendi e mailimden bakıp açıyorum sayfayı neyse cevaplamak zorunda değilsin tabiki ama yardım edersen çok sevinirim

canim sorunun ne oldugunu inan anlamadim yoksa sana yardimci olmak isterdim

hic kawga etmenize gerek yok kislarrr cunku zaten bunlarin hepsi sizin aman yanlis yazmisim benim :Roflol:

nasilim sengözlerimebaksanab

Çok güzeller ellerine sağlık. Ben özellikle o fimo(galiba adı buyduyerimseniben) hamurundan olanı sevdim ve şimdi bu konuyu arastırıcam, çok güzel. bu hamuru nereden alıyorsunuz? u konuda yardımcı olurmusun?
iyi çalışmalar.....

begendigine cok sewindim :) hamuru kirtasiyelerde bulabilirsin ama yapimi fln biraz zor bende taam orak bilmiyorum :1no2:

Didosh ellerine sağlık canım, hepsi birbirinden güzel. Ben de arada aşka gelip yapıyorum bir şeyler. Zaman bulursam fotoğrafını çeker yollarım. Seninkilerden de kopya çekebilir miyim arada? Yoksa her hakkı saklı mıdır?

tskurler canim begendigine cok sewindim a.s.
eminim senin yaptiklarinda cok guzeldir...istedigin gibi kopya cek tepe tepe kullan naniknanik

havdur begendigine cok sewindim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…