Dietten daha etkili yol...

redbarby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
146
4
68
İstanbul
Arkadaşlar diet, doğum vs güzel de bir spor yapalım diyen yok maşallah aranızda. Tenis orta seviye bayan partner arıyorum. 4. levent, şişli, maslak, üsküdar civarında hafta içi saat 17.30 ve sonrası oynayabilirim , dilerim ilgili arkadaşlar çıkar.
Dietin etkisini 5 katı arttırıyor biliyorsunuz, o yüzden bu foruma da yazmak istedim, spor kısmına bakan yok çünkü, editör arkadaşlardan da ricam lüften konumu spora taşımayın burada kalsın ki br yararı olabilsin teşekkürler.

Sevgili arkadaşım,

Umarım kendine tenis arkadaşı bulursun ))
Burdaki arkadaşların çoğu zayıflamak istiyor ama onu bile başladıkları azimle devam ettiremiyorlar okuduğum kadarıyla.. Tabi bu sözüm hepsi için geçerli değil ))
Tenis oynamayı çok isterdim ama elime raket almışlığım yok... Sana arayışında başarılar dilemek istedim sadece...

Sevgilerimle ))

Cok ısterdım canım bende izmirdeyım burda olsan kosa kosa gelırdım cunku spor yapmayı cok sevıyorum her turlusunu umarım bırını bulursun

canım keşke antal ya da olsn bende gelirdim
benim karşı komşum tenisci ama o turnuvalara falan gidiyor sürekli öğret bana diyorum ama kadının hiç vaktı yok ki
bende çok istiyorum tenis öğrenmeyi
inşallah kafana göre birini bulursun

spor dietin etkisini en az 2 kat arttırıyor ama ne yazıkkı aletli jimnastik vb hoslanmıyorum ben bana da eglencelı spor olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…