- 27 Haziran 2023
- 233
- 219
- 18
- Konu Sahibi xxluciferxx
Ben farklj dusunuyorum bu konuda
Ben cok guzel bir bayan degilim mesela
Sade biriyim dogalligi seviyorum
Su yasa kadar hep zorluk cektm ama ailemin bana verdigi degeri hissetmek bana hep guclu hissettirdi
VE dostlarim
Fakat kuzenlerim akrabalarim nedense hep beni kucuk gordu en cok gissettiren kuzenlerim
Ne zamab islsri dusse hallettim ama onlar sadece isi dustugu zaman ararlardi ben antalyada yasiyorum , onlarda buraya yerlesmek istiyorlar ama puan kadro vs olmayinca gelemiyorlar
" senin paran az biz senden daha cok gziyoruz" yada " bizim daha sosyal elit bir cevremiz var " gibi evet aynen boyle degistirmiyorum laf ederlerdi
Ben guzel bir kiz degilim
Onlar kadar para kazanmiyorum
Dolayisiyla yakisikli bir sevgiliyi
nezih bir yerde yasamayi
Guzel eglenceli bir hayati hak etmiyorjm bunlara layik degilim onlarin gozunde
Ben bir tatil storysi atsam kuzenim ertesi gun ayni yere gider mesela
Yanlis anlamiyorjm yani
Benimse tek derdim, hayat mucadelesi ve sevdigim insanlarla saglikli huzurlu yasam
O yuzddn beni bunlara layik gormuyorlar dediginizde sizi anlayabildigimi saniyorum
Ben cok guzel bir bayan degilim mesela
Sade biriyim dogalligi seviyorum
Su yasa kadar hep zorluk cektm ama ailemin bana verdigi degeri hissetmek bana hep guclu hissettirdi
VE dostlarim
Fakat kuzenlerim akrabalarim nedense hep beni kucuk gordu en cok gissettiren kuzenlerim
Ne zamab islsri dusse hallettim ama onlar sadece isi dustugu zaman ararlardi ben antalyada yasiyorum , onlarda buraya yerlesmek istiyorlar ama puan kadro vs olmayinca gelemiyorlar
" senin paran az biz senden daha cok gziyoruz" yada " bizim daha sosyal elit bir cevremiz var " gibi evet aynen boyle degistirmiyorum laf ederlerdi
Ben guzel bir kiz degilim
Onlar kadar para kazanmiyorum
Dolayisiyla yakisikli bir sevgiliyi
nezih bir yerde yasamayi
Guzel eglenceli bir hayati hak etmiyorjm bunlara layik degilim onlarin gozunde
Ben bir tatil storysi atsam kuzenim ertesi gun ayni yere gider mesela
Yanlis anlamiyorjm yani
Benimse tek derdim, hayat mucadelesi ve sevdigim insanlarla saglikli huzurlu yasam
O yuzddn beni bunlara layik gormuyorlar dediginizde sizi anlayabildigimi saniyorum