hepinizi okudum, bana laf ettiginiz icin alintilamiyorum herkesi tek tek topluca yazayim.
ben objektif bakmaya calisinca kimseyi kiskandigimi dusunmuyorum, hayatim boyunca hep kendime odaklandim, kariyerim gelecegim icin calistim, baskalarini dusunmeye firsat bulamadim.
amerika mevzusunu da gelince de esimle balayi yapamamistik, onu telafi etmek icin 1 ay amerika tatili yaptik. araba kiralayip dogudan batiya dogru gezdik cogu yerini. e gun icinde de yaptiklarimizi atiyorduk instagrama.
bu sozde "arkadasim" dedigim kisi esimle attigimiz araba story'isine - ben yan koltukta oturuyordum bacaklarim ona dogru uzaniyordu o araba suruyordu - "ya bi ara biz de yapalim turkiyeye gelince, o arabaya binmeyi cok istiyordum" yazmis.
( arabayi turkiyede bindigimiz araba sandi muhtemelen ondan boyle diyor, biraz modelli bisiydi de)
esim de araba 2 kisilik yalniz 3muz binemeyiz yazdi, beraber deneriz yazdi, esim bisi yazmadi, ben yazma dedim yani tum olaylar benim yanimda oluyor.
sonra ben buna yazdim, cok tartistim zaten, yanlis anlamisim onu vesaire bir suru sey sacmaladi ama biliyorum iyi niyet yok kesinlikle, sildim her yerden.
kafanizda beni cok komik karikaturize ediyorsunuz ama bence oyle degilim.