„Diğer yarımsın” diyene “inşallah” mı denir?

Hepp aynı şeyi söylerler. 🤨
Hani kafayı bir çalıştır da daha inandırıcı bişeyler söyle.Böyle de düz mantıklar.
Ya evirip çevirme dürüst ol güven ver karşındaki insana ki kadın senin karşındaki hey yavrum
Kime yediriyorsun duygusallık bir iki vicdan kas bir iki göz boya tamam.
Oturum için çocuk da yapıyor.
Yersen.
Kafa calıstırıp yorulmaya gerek yok ki, bak konu sahıbı ınanmıs mesela.
İnanmaya meyilli oldugu surece karsıdaki adam a dese inanır zaten, neden yorulsun.

Allah herkesi kendi gibisine denk getirsin.
İyi iyiye kotu kotuye denk gelsin.

Biri bana diğer yarımsın dese ben dayanamaz gülerdim adam kibarca inşallah demiş. Öyledir inşallah, hep öyle olsun inşallah, sende benim inşallah maaanalarında diye düşünüyorum.

Kafa calıstırıp yorulmaya gerek yok ki, bak konu sahıbı ınanmıs mesela.
İnanmaya meyilli oldugu surece karsıdaki adam a dese inanır zaten, neden yorulsun.

Allah herkesi kendi gibisine denk getirsin.
İyi iyiye kotu kotuye denk gelsin.
İnanmak istemiştir...
Belki simdi belki yarın ama geç kalmadan umarım.
Duygusal,hassas varlıklar olduğumuzu biliyorlar işte nasıl da oynuyorlar.
Son cümleniz için sonsuz amin 🙏

Gelecekle alakalı değil ki özlemden dolayı “sen benim diğer yarımsın” seviyorum diyene inşallah mı denir Allahaşkına. Bunu dedi bana aynı zamanda da tayinini yanıma veriyor ve bir senelik bir birliktelik bu. Sevmese beni geceyarısı arar mı fırsat buldukca? Sevgimizi ahirete taşıdım dünyalık değil dedi. Kendisi din dersi hocası. Beni inşallahın anlamını bilmemekle suçladı ağzım açık kaldı zaten odun güzel söz söylemez ama ben güzel şeyler diyince de böyle der.. Ya kafam basmıyor hala.
Acaba gece gece niye arıyor hormonu ayaklanmistir niye arayacak başka neredesin aşkım burdayım aşkım napiyon aşkım uyuyorum aşkım 😂

Gelecekle alakalı değil ki özlemden dolayı “sen benim diğer yarımsın” seviyorum diyene inşallah mı denir Allahaşkına. Bunu dedi bana aynı zamanda da tayinini yanıma veriyor ve bir senelik bir birliktelik bu. Sevmese beni geceyarısı arar mı fırsat buldukca? Sevgimizi ahirete taşıdım dünyalık değil dedi. Kendisi din dersi hocası. Beni inşallahın anlamını bilmemekle suçladı ağzım açık kaldı zaten odun güzel söz söylemez ama ben güzel şeyler diyince de böyle der.. Ya kafam basmıyor hala.
Bu kadar din iman düşkünüyse sevgilisi olmasın zinadır değilse de inşallahın anlamını bilip bilmemene takılmasın belli ki denk değilsiniz neyi zorluyorsunuz ?

Palavra bence lanse ettiği kadar dindar olsaydı Müslüman bir kadınla evlenirdi. Sarı marı Helgaya dibi düşmüş sonra uymayınca evliliği patlamış
cherry başka dinde birini müslüman yapınca ekstra sevap kazanmayı isteyenler var. muhahafazakar arkadaslarimdan bu istegi cok olan gorudm

Bence çok güzel birşey söylemiş.adamda falso yok.siz de inşallah in anlamını biliyorsunuz dur da o çok anlamlı yerde kullanmış.allah daim etsin inşallah.

Ya ben de inşallah derim de orda o söylenen sözden sonra inşallah demesi de biraz ruhsuz olduğunu gösteriyor. Aşkım canım seninle sonsuza kadar beraber olacağız inşallh desin mesela. Sorun burda bence. Bir de benim nacizane fikrim bir daha tam anlamıyla birinin sevgisini hissetmeden size karşı maddi manevi fedakarlıklar görmeden sen benim diğer yarımsın gibi bir söz etmeyin.

Kendinizden 11 yaş büyük üstelik 2 çocuklu bir adamla evlenme fikrinizde sabit misiniz?
Kesin mi?
Neden ki? Tercih meselesi tabii ama zorlanırsınız gibi.
Neyse, o cümleye inşallah denir mi denmez mi bilmem, denmese daha iyi olurmuş,siz beylik bir laf etmişsiniz, ona karşılık romantik şeyler beklemişsinizdir doğal olarak.
Adam normalde de her şeye "inşallah" diyorsa ona göre güzel bir cevap vermiştir 😉
İnşallah demek iyidir hem. İmanı olanlar bilirler.
Hakkınızda hayırlısı İNŞALLAH 🙋🏻‍♀️

Almanla evliymis, almanin kaynanasiyla ayni evde yasamislar kadin huzursuzluk cikartiyormus. Bir de kültür farki var olmamis. Hep dini konular yüzünden tartismislar. Kadin evlenmek icin müslüman olmus ama tam anlamiyla uygulayamiyormus anladigim kadariyla
Valla boşanacağı bugünden belli olan adam niye kadını müslüman yapsın? Dini kendine oyuncak etmiş ve sen böyle birine diğer yarım diyorusn ne diyelim yarın birgün senide ortada bırakınc hiç ağlama. Evleneceksin belliki kolay gele

Back
X