Digital gebelik testi

tugcerkan93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
22
1
1
31
IMG_1383.webp

kızlar ayın 10unda regl olmam gerekirken hala olmadım. Dışarıdayken test aldım bir heyecanla yaptım hiç tuvaletim yokken doğal olarak azıcık sıvı geldi eve gidene kadar sadece saat vardı eve vardığımda baktım (1sat dürüyo) hala aynı şekilde çokta tuvaletim gelince üstüne tekrar bi deneyim dedim sonuç yoktu çünkü okumamış veya algılamamış iki dakika geçer geçmez testte saatin yanında pozitif çıktı. Sizce durum ne. ?

Eki Görüntüle 1929848

kızlar ayın 10unda regl olmam gerekirken hala olmadım. Dışarıdayken test aldım bir heyecanla yaptım hiç tuvaletim yokken doğal olarak azıcık sıvı geldi eve gidene kadar sadece saat vardı eve vardığımda baktım (1sat dürüyo) hala aynı şekilde çokta tuvaletim gelince üstüne tekrar bi deneyim dedim sonuç yoktu çünkü okumamış veya algılamamış iki dakika geçer geçmez testte saatin yanında pozitif çıktı. Sizce durum ne. ?
bunlar ise yariyomu ya gercekten

Bilmiyorumki bende valahi ilk kez yaptım. Ben az sıvı ile yapınca durmadan saat yanıp söndü eve gelene kadar gelince tekrar üstüne yaptım iki dakka sonra pozitifi gösterdi o_O

Uyku girmedi gözüme valahi yarın şimdi pazar nöbetçi eczane çok uzak oluyo burda pazartesiyi beklicem mecbur ama bi bana sor nasıl beklicem :110:

Birde bunun haftalığını vs gösterenleri varmış clear blue diye onu bulabilirsem ondan alıcam. Kullanan varsa deneyimlerini yazarsa çok iyi olur herkes içinde.

Birde bunun haftalığını vs gösterenleri varmış clear blue diye onu bulabilirsem ondan alıcam. Kullanan varsa deneyimlerini yazarsa çok iyi olur herkes içinde.
Bence o kadar test alıp ikilemde kalacağına adetin geçtiyse git bi kan ver hem şüphelerin gider hem için rahatlar

Hafta gosteren clear blue ben kullandim tatlim. Ben yaptim onda bi kum saati gibi bisey var o yanip sonuyi donuyo boyle sonra arti ve altinda hafta yaziyo ama o hafta tahmini olarak gosteriyo. Bende 2-3 yaziyodu ama ben doktora gittigimde 5 haftayi doldurmak uzereydimki 5 gun gecikmem vardi. Benim tavsiyem pzt testi alicagina bi kan ver kesin olsun. Ben 25 lira vernistim gunah oldu bide 24 saat icinde siliniyo sonuc :))) ve insallahh Hamilesindir insallahh :))

Ben ilaç kullanıcağım için tedbir amaçlı regl günümdü olmamıştım kanda baktırdım iki tane bir gün arayla yaptılar 0.1-0.27 çıktı negatif dedi doktor ama ben hala olmadım 2 hafta geçti. Tedbir amaçlıda ilaca henüz başlamadım zaten bi durum netleşsinde. Büyük ihtimal pazartesi yaptırırım kan tahlilini gibi gözüküyor. Clear blue öyleyse o kadar para vermeye gerek yok ben buna 25 verdim :olamaz:

Back
X