dijital foto. mak. tavsiye pls =)

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Merhabalar.. dijital bi makine almak istiyoruz resim kalitesi pürüzsüz =) çekimleri süper olan .. sony yada samsung düşüyoduk ama diğer markalar nasıldır bilmiyoruz en önmlisi çekim kalitesi işte bzm için ünlülerin fotoğrafları gbi olsun =) tavsiyeleriniz neler max 400 e kdr .. tşkler..

max 40 e kadar olunca işiniz zor gibi görünüyor cünki istediğiniz özellikte bişey 900 den aaşgı yok ne yazıkki :)
casio kullanıyorum ben fiyatıda 350 falan sanırım
ama nicon alıcam inşallah kısa zamanda fiyatı 400 ü baya bi aşar ama

samsung yada sony düşünüyodum aslında sony nin 16.1 vardı 500-600 civarı çekimleri güzel yapan daha uygun yokmudurki =))

Ben de yeni sony H70 aldım tavsiye edebilirim darty de şimdi % 25 indirim var 500 tl

Fujifilm
Canon
Sony
bunlari alabirsin ama Samsung ve Casio önermem

samsung pl121 ile canon a2200 arasındayım aslında :S kafam karışık şuanda çok para vermek istemiyorum ama bunlar iyi gbi geldi bana

Sony öneririm özellikle carl zeis mercekli olanları süper çekim yapıyor. Bir de optik zoom özelliğinin yüksek olmasına dikkat edin.
Sanatçıların fotoğrafları gibi fotoğraf beklemeyin çünkü onlar photoshoplu yani çekilen fotoğraflar üzerinde oynama yapıyorlar.

canon'dan vazgeçmeyin derim.canon sırf fotograf üzerine olan bir firma samsung gibi elini her işe atmıyor..birazcık daha pahalıdır ama iyidir canon.
ayrıca dijital zoom şu kadar diyen satıcılara inanmayın önceliğiniz optik zoom olsun asıl önemli olan zoom optik zoomdur.

Canon Camcorder, Laser Printer, Plotter ... da yapiyor ama hepsi kalitelidir. Bu Samsung icin ayni anlam tasimiyor. Canon japon mali Samsung kore mali.

Digital Zoop ile Optic Zoom arasindaki fark su
Optic zoom kamera önündeki cam ileriye dogru cikip uzaktakini yakina getiriyor,
digital zoom sa normal cekilmis bir resmi pixellere bölüp büyütmeye calisiyor ve kaliteyi düsürüyor.

Canon Digicamlerin A2200 ama en alt modellerinden

NIKON COOLPIX S3100 DİJİTAL FOTOGRAF MAKİNESİ en iyilerinden..ben aldım geçen ay fiyatı 300 ytl yalnız foto kalitesine gelince tartışılmaz..ıyı sonuçlar istiyorsan kullanabılırsın..

bende böyle bi başlık açıcaktım baktım ki açılmış buraya yazmak istedim.. bende canon veya nikon almak istiyorum ama çok pahalı bişey olmasın profesyonel düşünmüyorum zaten o benim bütçemi çok aşar. nikon ve canonda önerdiğiniz modeller neler kızlar?

Sony Cyber-shot T90 tavsiye ederim. Kaydır-kapak olduğu için daha az enerji harcıyor, sualtı çekimi mevcut ve ekranı dokunmatik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…