- 7 Mart 2016
- 166
- 31
- 13
- Konu Sahibi loveyou3434
-
Uclari gorunuyor zaten normalde ama siyah olarak arti olmasi lazim. Yani siyah eksi sekli var ve ici bos sekilde arti olarak tamamlanmis oluyor testler.Kızlar merhaba
Sizlere bişey sormak istiyorum. Dijital hamilelik testi kullanan oldumu daha önce. Bana eczaneci bu kesin sonuç veriyor dedi bende aldım. Testi yaptm negatif göründü ama ama artı kısmının da uçları görünüyordu. Hiç birşey anlamadım sonucundan. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz ? Teşekkürlerrr
içindeki kağıtta ve üzerindeki resimde artının uçları görünmüyordu bende o yüzden kararsızlığa kapıldım. Eskinin içi doluydu artının içi boş sadece kenarları vardı . Çok teşekkür ederim cevabınız için.Uclari gorunuyor zaten normalde ama siyah olarak arti olmasi lazim. Yani siyah eksi sekli var ve ici bos sekilde arti olarak tamamlanmis oluyor testler.
Canim istersen bi resim at emin olayim. Ben simdi sana benimkinin resmini ativercem. Onu ariyorum.içindeki kağıtta ve üzerindeki resimde artının uçları görünmüyordu bende o yüzden kararsızlığa kapıldım. Eskinin içi doluydu artının içi boş sadece kenarları vardı . Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Şuanda işyerinde olduğum için resim yükleyemiyorum. Benimkide aynen böyle resim çekindiği için olabilir sizinki biraz daha iince gibi. Benim artımın kenar çizgileri az daha belirgin gibiBak bendeki tamamen siyahmis. Ama arti sekli belli orda. Seninki nasil?
Anladim. Ici bos olmasi gerekiyor bu testlerdeki artinin. Ama o ince yer resimden dolayi oyle. En iyisi isten sonra kan aldirman bence.Şuanda işyerinde olduğum için resim yükleyemiyorum. Benimkide aynen böyle resim çekindiği için olabilir sizinki biraz daha iince gibi. Benim artımın kenar çizgileri az daha belirgin gibi
Siz kaçıncı günde yaptınız testi ? Yani böyle olması negatif demek oluyor değil mi ?Anladim. Ici bos olmasi gerekiyor bu testlerdeki artinin. Ama o ince yer resimden dolayi oyle. En iyisi isten sonra kan aldirman bence.
Evet negatif demek. Benimki 7 gun gecmisti tam olarak. Bugun 23 gunumdeyim ve bu ay ovulasyon olmadigi icin adet olamadim. Hapla adet olmayi bekliyorumSiz kaçıncı günde yaptınız testi ? Yani böyle olması negatif demek oluyor değil mi ?
Ben geçen ay tatile gittiğim için geciktirici kullanmak zorunda kaldım. Geciktiriciyi tam bir hafta kullandım kullandıktan 2 gün sonra regl oldum. Şimdi de o yüzden tarihleri karıştırdım. Ne zaman olucak ne zaman olmayacak bilmiyorum :SEvet negatif demek. Benimki 7 gun gecmisti tam olarak. Bugun 23 gunumdeyim ve bu ay ovulasyon olmadigi icin adet olamadim. Hapla adet olmayi bekliyorum
Canım hayırlı olsun . Rabbim bebeğine uzun ömür versin kucağına almayı nasib etsin.Eki Görüntüle 1886677 Cnm bnde clearblue kullandım ama böyle + lı olanları almayın direk hamile yada hamile değil yazısı çıkandan alın BN size resim aticam nasıl oldugunu iki hamileligimide o testle ögrendim
Amin cnm saol rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşanlah BN başka + lı da kullandım o zamn hamile deildim ama bakıp bakıp sanki diyordum artı var bunla emin olamıyoruzCanım hayırlı olsun . Rabbim bebeğine uzun ömür versin kucağına almayı nasib etsin.
Ben bilmiyorum ki eczaneci direk bunu verdi o daha iyi diyince bende peki dedim. Ama hiçbişey de anlamadım zaten
Cnm o içindeki çizgi sonuç olmuyor bnde dijital yumurta çatlama testi kullanırdım negatif olmasına ragmen içinde iki çizgi hep çıkıyordu pozitif oldugundada çıkıyoduResmini atabildim telefondan oldu sanırım. Yalnız ben testi kırdım içini açtım iki tane uzun çubuk gibi şey vardı. Birinde kocaman bi mavi çizgi diğerinde de çok silik bi çizgi vardı kafam çok karıştı.Eki Görüntüle 1886681
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?