Dik duramıyorum...

Elizabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
488
870
33
Merhaba kızlar benim ilk konum
lütfen baska yere taşınmasın buda benim derdim... Benim derdim dik duramamak evet yürürken hep kanbur yürüyorum egzersizlerde yapıyorum ama olmuyor. Dik duruş korseleri var acaba bir işe yarar mı? Bilginiz varmı yada kullanan var mı? İki dakika dik dursam sonra unutuyorum... cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

lütfen baska yere taşınmasın buda benim derdim... Benim derdim dik duramamak evet yürürken hep kanbur yürüyorum egzersizlerde yapıyorum ama olmuyor. Dik duruş korseleri var acaba bir işe yarar mı? Bilginiz varmı yada kullanan var mı? İki dakika dik dursam sonra unutuyorum... cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Dik duruş korsesini bir ortopedi uzmanına sormuştum bana kesinlikle kullanmayın kaslarınız zayıflar tarzı birşeyler söylemişti, egzersiz tavsiye ediliyor, belki etkin bir şekilde yapmadınız o yüzden etkisini görmediniz

Dik duruş korsesini bir ortopedi uzmanına sormuştum bana kesinlikle kullanmayın kaslarınız zayıflar tarzı birşeyler söylemişti, egzersiz tavsiye ediliyor, belki etkin bir şekilde yapmadınız o yüzden etkisini görmediniz
Teşekkür ederim...egzersiz yapmaya çalışıyorum ama herhalde olmuyor.

Spor yapmaya başlayın. Kambur durmanın en büyük sebebi zayıf kaslardır.

Hem spor yaptığınız zaman vücudunuz şekle gireceği ve kendinize güveneceğiniz için dik yürürsünüz.

Bıraz egonuzu gazlayın egzersiz tarzı seyler işe yaramıyorsa. Yanı kendinizi dış dunyaya kapatmış gibi davranın yolda vs gezerken, son derece havalı durmaya çalışın ve gökyüzüne yanı yukarı dogru bakarak adımlayın yürürken, evdede ayak uclarınızın uzerınde yurumeye calisin dik durarak.

Aynen. Pilates de faydalı olur aslında..

Back
X