Dik durmak durabilmek nasil olur bana yol gösterin ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Daha once 5 yil iliskim olan nisanlimdan ayrilmistim ayrilik donemlerimde ölü gibiydim cunku birlikte buyumustuk ve bi ton hatira ani . Hayata nasil devam edilir bilmiyodum cok zorlandım ayni zamanda ona kendimi cok rezil ettim yaklaşık 3 sene oldu hala izleri duruyodu bende taki bu sevgilimi taniyana kadar iliskimiz 5 aylikti ama en yakin arkadasim olmustu hatta eski nisanlimdan da daha cok sevip baglanmistim cok mutlu gunlerimiz olmustu birlikte denize girmekten tutun birsuru anı . Ama bitti o istemiyo artik bende bittigini kabul etmek istiyorum ama icim aciyo bu aci oyle ki yerimde bile oturamiyorum ve kimse beni anlamiyo sanki ayrilik bende travma olmus eski iliskimdeki gibi senelerce unutamam diye korkuyorum . Kabullenemiyorum sanki hayatin anlamı kalmadi hep icim aciyo bu gecer mi acaba bi psikologa mi gitsem? Ne yapsam ne etsem bilemedim ne olur bisryler soyleyin

Karşı taraf bitirince unutmak daha kolay oluyor bence.
İstenmediği yerde kalmak zaten olmuyor.
O beni istemezse ben hiç istemem der,hayatıma bakarım ben olsam.

Bilmiyorum ben hirs yapıyorum sanirim . Yani zoruma gidiyo
Karşı taraf bitirince unutmak daha kolay oluyor bence.
İstenmediği yerde kalmak zaten olmuyor.
O beni istemezse ben hiç istemem der,hayatıma bakarım ben olsam.

Sen daha degerli ve özelsin.. aynaya geç ve bunu defalarca tekrarla kendine..
sen sadece suan hazmedemiyorsun hepsi bu zaman geçtikçe buna mı üzülmüşüm diyor insan..
yenisi gelince
kendini kapatma süslen gez .. kurslara spora git arkadaslarnla ol tatile git hatta tek git yollar yeni yerler ii gelir insana
sonra bi bakmışın zaten kendni bulmuşun ..

erkek arkadaşlarınıza her zaman hayatimda var olacak gibi bir anlam yüklemezseniz bu süreçleri daha kolay atlatirsınız herkes gider bir gün unutmayın

Bilmiyorum ben hirs yapıyorum sanirim . Yani zoruma gidiyo
Ooooo daha kötü bence.
Sevgi en azından masum bir duygu.
Hırs sadece kişinin kendisine zarar veren bir olay.
Yani tabii kendin bilirsin de boşu boşuna kendini yıpratacaksın,karşı taraf da hayatını sürdürecek hem de en iyi bir şekilde.

Hayatının ve benlıgının merkezıne başkalarını yerleştırmek sızınkı, anılar tabıkı olacak, beraber vakit gecırıyorsunuz, bır suru erkek arkadasınız olabılır hepsıyle anınız olabılır. Gecmıse bu kadar baglı kalmayın, ılıskılerde cok az ınsan deger verır gecmısıne, yıpranırsınız. Demekkı hayat sıze daha duzgun bırını getırıcek. Mesela Gecmıse dönüp baktıgında, mutlaka ınsanlar senı bı yerlere getırmıstır, ya bı değer katmıstır ya da sen onlara deger katmıssındır. Kımse hayatımıza boşuna gırmıyor. Bunu bulduktan sonra normal hayatına devam et, hayatına devam edemeyeceğin kadar önemlı değil hıc bırşey. Allah nasıp eylerse sana ınsallah hayatta kı en değerli şeyın aslında evlat oldugunu anlayacaksın. Hayatımıza mısafır gelenleri düşünmemıze gerek yok. Ne kadar degerlısın, saglıklısın, nefes alabılıyosun.

evlilikdede ,sevgililikdede heran gideceklermis gibi yasamakda fayda var...
kendinizi sevin kendinizi mutlu edin muhakak ilk dönem bi üzüntü oluyor daha rahat atlatmak icin kendinizi eve hapis etmeyin gezin tozun derim..

Gezcek bi yerim yok daha doğrusu gercek bi dostum yok sevgilimi farketmeden en yakin aradasm yapmisim birlikte alisveris yapmak birlikte cay icmek sohbet etmek cok keyifliydi simdi kimsenin yaninda o keyfi alamıyorum kimsede yok yanimda zaten . Işteyim kafamin dagilmasi gerekir ama tam kalbinize bisey otururda sizi rahatsiz eder ya tam oyleyim ve sanki hic gecmeyecekmis gibi
evlilikdede ,sevgililikdede heran gideceklermis gibi yasamakda fayda var...
kendinizi sevin kendinizi mutlu edin muhakak ilk dönem bi üzüntü oluyor daha rahat atlatmak icin kendinizi eve hapis etmeyin gezin tozun derim..

bende sevgilimden 6 yıllık ilişkim bittiğinde böyleydim tamda kalbimn ortasına bişy oturmus nefes alamıyormusum gibi.. kendi kendme söz verdim ii olana kadr slow sarkılar dinlemek yok bu yuzden o dönemlerde hep radyo fenomen dinliyordum çistak çistak snra şöyle bi dusundm ben nelerde hoşlanıyorum keman , seramik,pilates vs . Önce keman kursuna gittim azcok öğrendım bişiyler snra pahalı gelmee basladı seramik yöneldm kurs sınav vs derken seramık hocası oldum snra bi baktım dedim ki mesleğimle ilgili kurslara gideyim muhasebe uzerıne kursa yazıldım basarıyla sertıfıklarımı aldım sana tavsiyem bi kursa gideceksen dil kursu olsun bu yakısıklı genç erkekler orada daha çok süslen püslen git hem gerçekten dil öğren hem çevre
bizim şirkette ki kızda ayrıldı 3-4 ay oluyo sevgılısınden benmle konusmayan kız yanıma gelip kahkahalarca sohbet ediyorduk snradan ögrendım kendnı kapatmamak için yapıyorms ii bişy sudan korkuyordu bnde bi gun sen nıye yuzme kursuna gitmiyosn dedim o da gitti yazıldı şimdi baya baya yuzebiliyor

Calisiyorum kendimi calisirken de mesgul edemiyorum yasadigim yerde de hic bu tarz kurslar yok

Calisiyorum kendimi calisirken de mesgul edemiyorum yasadigim yerde de hic bu tarz kurslar yok
arkadasım hiç mi bir şey yok spor salonu avm nn yada ne bileyim baska yerde.. kadın kursları girişimcilk kursları .. ya da o da geçtim işten 1 haftalıgına izin al tatile git tekte olsa.. sen kendni kapatmak istiyorsun olmaz.. nefes almaya çalış zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…