Ortopedi Dik durmak

benvben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
86
43
88
Merhaba kızlar bende duruş bozukluğu var kambur duruyorum zaten son zamanlarda çok fazla sırt ağrısı çekiyorum boyun fıtığı başlangıcım ve düzleşmem de var. Benim gibi olan dik duramayan var mı ? Bunun için neler yaptınız düzeltebildiniz mi? Dik duruş korsesi kullanan var mı ve boyun yastığı bunlar işe yarıyor mu ya da yarar sağlayan bir şey bulabildiniz mi ?

Bi çözüm bulabildin mi? Ben de araştırmalarımı yapıp dik duruş korsesi aldım kargoda yolda. işe yararsa tekrar yazarım.

Bi çözüm bulabildin mi? Ben de araştırmalarımı yapıp dik duruş korsesi aldım kargoda yolda. işe yararsa tekrar yazarım.
Boyun yastıgı aldım ben canım o biraz uykumda rahatlatıyor ama kesinlikle duruşum değişmiyor böyle giderse düzeltemicem sanırım korseyi denedin mi?

Ben dik durunca belim ağrıyo ya artık o kadar alışmış ki vücüt eğık buzuk durmaya dık durunca belım sırtım agrılar oluyo bu agrıgı nasıl gıderebılırım ya ?

Bir fizik tedavi doktoruna görünseniz, egzersizler veriyorlar çok faydası oluyor diye duydum , pilates yoga da tavsiye edenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…