sanırım en sanslılarınızdan biri benmişim :) tamponlarım silikondu alırken hiç acımadı, burnumun altındaki dikişler zaten pek görünmüyodu kendiliğinden eridi, burnumun içindekiler de öyle... sadece, alçım alınırken biraz canım yandı o kadar...
birde burunun icini nemli temiz tutmak gerekiyormus ben aciyor diye dogru düzgün temizlememisrim kanlar hep yara olmus dün oturdu doktor onlari temizledi onlar bile cok acidi
amaniin bende korkumdan temizleyemiyorum burnumu hep kurudu kanlar temizlenmiyo cuma dikişlerimi alcak alçıyı çıkarcak çoookk korkuyorum tekrar ameliyat olma riskim varmış ben bu acıyı yaşamak istemiorum moralim sıfır
amaniin bende korkumdan temizleyemiyorum burnumu hep kurudu kanlar temizlenmiyo cuma dikişlerimi alcak alçıyı çıkarcak çoookk korkuyorum tekrar ameliyat olma riskim varmış ben bu acıyı yaşamak istemiorum moralim sıfır
mutsz tekrar ameliyat olma riski neden var anlayamadım ben...
bende dikiş yoktu tamponumu kendim çıkardım silikon du zaten .. ama alçı alınırken resmen etimden et koptu yani o acıyı unutamam derimi soydular sanki bide alçımı çıkarttıktan sonra burnumu oturttu doktor eliyle anam çlüyorum zannettim gözümden yaş geldi yaa ''bak dışardan hastalarımı kaçırırsan parasını senden alırım '' demişti doktorum :roflol:
ekimden beri forumdayım burun estetiği düşündüğüm için ilk defa bu kadar kokrtum ve tırstım yani anlatamam kelimeler kifayetsiz okurken bile benden gitti bi çok şey :S
olmamayı bile düşnüüyorum yani o kadar keşke okumasaydım bu konuyu :S
ekimden beri forumdayım burun estetiği düşündüğüm için ilk defa bu kadar kokrtum ve tırstım yani anlatamam kelimeler kifayetsiz okurken bile benden gitti bi çok şey :S
olmamayı bile düşnüüyorum yani o kadar keşke okumasaydım bu konuyu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?