- 27 Ağustos 2016
- 144
- 25
- 48
- 31
- Konu Sahibi Restlessoblivion
-
geçmiş olsun istediğin gibi olmuş mudaha 2 saat önce dikişlerimi aldırdım ve neredeyse hiç acı hissetmedim. sadece 1 ipi çekerken saniyelik sızladı o kadar ki ben acıya hiç dayanamam :) doktor burnuma her elini yaklaştırışında acıyacak mı diye soruyorum düşünün artık :)
geçmiş olsun istediğin gibi olmuş mu
daha 2 saat önce dikişlerimi aldırdım ve neredeyse hiç acı hissetmedim. sadece 1 ipi çekerken saniyelik sızladı o kadar ki ben acıya hiç dayanamam :) doktor burnuma her elini yaklaştırışında acıyacak mı diye soruyorum düşünün artık :)
benimde yarın alınacakkk ay korkmuyor değilim
yarın sabah 9.30da alınacakAynen ya tamponlar alinirken acidimi senin ?
yarın sabah 9.30da alınacakbilmiyorum nasıl olacak
yarın sabah 9.30da alınacakbilmiyorum nasıl olacak
canim tampondan hic korkma ben giderken kesin bayilicam diye gittim ama asla.acimadi hatta doktorumun isi ciktti hemsire aldi...hafif gidiklamdim.okadar...sana tavsiyem gozlerini simsiki kapat ve rahat seyler dusun tampona bakma hic cikarken zaten ikisinin alinmasi 10 sn ancayarın sabah 9.30da alınacakbilmiyorum nasıl olacak
canim tampondan hic korkma ben giderken kesin bayilicam diye gittim ama asla.acimadi hatta doktorumun isi ciktti hemsire aldi...hafif gidiklamdim.okadar...sana tavsiyem gozlerini simsiki kapat ve rahat seyler dusun tampona bakma hic cikarken zaten ikisinin alinmasi 10 sn anca
teşekkür ederim hiç bir acı hissetmedim hafif gıdıklanma hissi dışında hiç birşey olmadı çok şükürcanim tampondan hic korkma ben giderken kesin bayilicam diye gittim ama asla.acimadi hatta doktorumun isi ciktti hemsire aldi...hafif gidiklamdim.okadar...sana tavsiyem gozlerini simsiki kapat ve rahat seyler dusun tampona bakma hic cikarken zaten ikisinin alinmasi 10 sn anca
geçmiş olsun görüntü nasılkizlar simdi geldim hastaneden cok acidi yagozumden yas geldi korkutmak istemem ama benim canim az biraz nebilim.bise anlamadim diyenler nasil anlamadi anlamadim valla..oyy cok zordu (*
goruntu guzel begeniyorum ben cok sukur eskisindwn bin kat iyigeçmiş olsun görüntü nasıl
sevindim benim biraz şişlikler vargoruntu guzel begeniyorum ben cok sukur eskisindwn bin kat iyi
Tamponların çıkarılması, dikişlerin alınması ve kaynamayan dikişin yerine tekrar dikiş atılması 15-20 dakikalık süre içinde yapıldığı için şöyle bir sıralama yapabilirim :) En çok dikiş atılırken canım yandı. Tampon çıkarılırken biraz acıdı. Dikişlerin alındığını pek hissetmedim :)Ama bir sonraki seferde yeni atılan dikişler alınırken biraz acıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?