Dikis alinmasi aci veriyormu ?

Restlessoblivion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
144
25
48
31
Selam arkadaslar yeni ameliyat oldum ve dikislerim alinacak bikaç gun sonra. Tamponlar cikarilirken çok aci verdi, dikis alinmasida oyle olacak diye korkuyorum. Siz aci çektinizmi ?

daha 2 saat önce dikişlerimi aldırdım ve neredeyse hiç acı hissetmedim. sadece 1 ipi çekerken saniyelik sızladı o kadar ki ben acıya hiç dayanamam :) doktor burnuma her elini yaklaştırışında acıyacak mı diye soruyorum düşünün artık :)

daha 2 saat önce dikişlerimi aldırdım ve neredeyse hiç acı hissetmedim. sadece 1 ipi çekerken saniyelik sızladı o kadar ki ben acıya hiç dayanamam :) doktor burnuma her elini yaklaştırışında acıyacak mı diye soruyorum düşünün artık :)
geçmiş olsun istediğin gibi olmuş mu

geçmiş olsun istediğin gibi olmuş mu

teşekkür ederim. burnuma ten rengi bandaj takmadan önce aynada gösterdi beğendim. tabi burnumun yanlarında biraz şişliğim var onlarda yakın zamanda inerse süper olur. yalnız aynada kendime baktığımda gözler arası boşluğu biraz garipsedim :) inşallah çabuk alışırım yeni burnuma

Geçmis olsun canim, umarim istedigin gibi bi burna kavusursun :)

yarın sabah 9.30da alınacak :KK43: bilmiyorum nasıl olacak
yarın sabah 9.30da alınacak :KK43: bilmiyorum nasıl olacak
canim tampondan hic korkma ben giderken kesin bayilicam diye gittim ama asla.acimadi hatta doktorumun isi ciktti hemsire aldi...hafif gidiklamdim.okadar...sana tavsiyem gozlerini simsiki kapat ve rahat seyler dusun tampona bakma hic cikarken zaten ikisinin alinmasi 10 sn anca

canim tampondan hic korkma ben giderken kesin bayilicam diye gittim ama asla.acimadi hatta doktorumun isi ciktti hemsire aldi...hafif gidiklamdim.okadar...sana tavsiyem gozlerini simsiki kapat ve rahat seyler dusun tampona bakma hic cikarken zaten ikisinin alinmasi 10 sn anca

Bendede tam tersi oldu acimicak diye hazirlamistim kendimi ama aglicak gibi oldum bi ara o derecedeydi ama dedigin gibi fazla surmuyor allahtan. Sonrasinda rahatliyor insan. Dikisler nasil olucak bakalim. Insallah hepimizinki sorunsuz sikintisiz alinirda kurtuluruz.

kizlar simdi geldim hastaneden cok acidi ya:( gozumden yas geldi korkutmak istemem ama benim canim az biraz nebilim.bise anlamadim diyenler nasil anlamadi anlamadim valla..oyy cok zordu:((*

teşekkür ederim hiç bir acı hissetmedim hafif gıdıklanma hissi dışında hiç birşey olmadı çok şükür

Tamponların çıkarılması, dikişlerin alınması ve kaynamayan dikişin yerine tekrar dikiş atılması 15-20 dakikalık süre içinde yapıldığı için şöyle bir sıralama yapabilirim :) En çok dikiş atılırken canım yandı. Tampon çıkarılırken biraz acıdı. Dikişlerin alındığını pek hissetmedim :)Ama bir sonraki seferde yeni atılan dikişler alınırken biraz acıdı.

Tamponların çıkarılması, dikişlerin alınması ve kaynamayan dikişin yerine tekrar dikiş atılması 15-20 dakikalık süre içinde yapıldığı için şöyle bir sıralama yapabilirim :) En çok dikiş atılırken canım yandı. Tampon çıkarılırken biraz acıdı. Dikişlerin alındığını pek hissetmedim :)Ama bir sonraki seferde yeni atılan dikişler alınırken biraz acıdı.

o.O Nasil yani ilk dikisler alininca tekrar dikismi atiliyor ?

Back
X