Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halk eğitim yada belediyelerin açtığı kurslar oluyor dönem dönem bildiğim kadarıyla bunlara bakmanız gerekir bende kendim evde netten öğreniyorum pratik dikişler bölümüne eklediğim birçok site video adresleri var ben çok yararlandım birde evdeki giysilerden kendimce kalıplar çıkarıyorum bir aydır dikişle ilgileniyorum fenada olmadı yaptıklarımEvdeyim canım sıkılıyor ve kendim için birşeyler dikmek istiyorum nerden ve nasıl öğrenebilirim ?kursa gitmeyi istiyorum önerebileceğiniz bir yer varmı??:26::26:
kesinikle öğrenirsiniz kolay gelsinbende dikiş dikmek istiyorum kursa yazılmayı düşünüyorum dikiş konusunda tecrübem yok ama öğrenirim heralde:44:
ben de makinada düz dikiş yapmayı kendi kendime öğrendim ama henüz bişey çıkaramadım ortaya kendi kendime yapabilir miyim bilmiyorum
halk eğitim yada belediyelerin açtığı kuditeleri verirmisin rslar oluyor dönem dönem bildiğim kadarıyla bunlara bakmanız gerekir bende kendim evde netten öğreniyorum pratik dikişler bölümüne eklediğim birçok site video adresleri var ben çok yararlandım birde evdeki giysilerden kendimce kalıplar çıkarıyorum bir aydır dikişle ilgileniyorum fenada olmadı yaptıklarımcan sıkıntısı felanda kalmıyor haklısınız
bir o adreslere bakın isterseniz kolay gelsin
![]()